ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Четвер, 28.03.2024, 13:17

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2010 » Жовтень » 25 » Анатолій Войтко ЗБИРАЄ ЧЕСНИХ І ВЕДЕ НА ВИБОРИ
14:19
Анатолій Войтко ЗБИРАЄ ЧЕСНИХ І ВЕДЕ НА ВИБОРИ
     27 вересня 2009 року Анатолій Войтко - голова Ради громадської організації "З'єднання борців "За справедливість", голова редакційної ради газет "Вісник малозахищених" та "Гаряча інформація" дав згоду очолити список, Нетішинської міської організаціії політичної партії "Нова політика", керівник - Євген Христиченко, уже в цей день з ним висунуто 9 кандидатів.
     Анатолій Войтко заявив у своїм виступі, що це початок, бо чесні люди праці, зайняті своїми клопотами не знають, що часу на пропонування себе кандидатами у депутати відведено лише до 2-4 жовтня. Це хитрість старих політичних партій, які своїх давно готували на висування, а іншим, особливо само висуванцям, ніхто не попередив, що не надання їх у списках якоїсь партії, позбавляє їх права само висування.
     Також, Анатолій Войтко дав згоду місцевій партії "Нова політика" на висування його кандидатом на посаду міського голови міста Нетішин. Висування партією відбудеться 01 жовтня, де будуть висуватися списки мажоритарних кандидатів, яких також збирає Анатолій Войтко, і нових по списку багатомандатних кандидатів. На цей раз на вибори я йду не один, каже Анатолій Войтко, усі кандидати, хто йде від партії "Нова політика" (чи то багатомандатні, чи одномандатні) єдині духом служити вперед добробуту іншим і місту.
      По мірі надходження кандидатів ми вже гуртом слідкуємо аби серед нас були лише ті про кого добрі люди міста відгукуються добре.
Переглядів: 1095 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0