ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 29.03.2024, 00:07

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Червень » 07
     1Петра 2 : 4-5 приступайте до Нього, до Камення живого... і самі, немов каміння живе, будуйтеся в дім духовний, на священство святе; 
 
     Об’явлення 2 : 17 Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам: переможцеві дам їсти приховану манну, і дам йому білого каменя, а на камені написане ймення нове, якого не знає ніхто, тільки той, хто приймає його. 10 : 8 І голос, що я чув його з неба, став знов говорити зо мною й казати: Піди, та візьми розгорнену книжку з руки Ангола, що стоїть на морі й землі. 9 І пішов я до Ангола та й промовив йому, щоб дав мені книжку. А він мені каже: Візьми, і з’їж її! І гіркість учинить вона для твого живота, та в устах твоїх буде солодка, як мед.
 
     Ісая 28 : 16 Тому Господь Бог сказав так: Оце поклав каменя ... Читати далі »
Переглядів: 870 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

     Лука 2 : 40 А Дитина росла та зміцнялася духом, набираючись мудрости. І благодать Божа на Ній пробувала. 52 А Ісус зростав мудрістю, і віком та благодаттю, у Бога й людей.
     Римлян 3 : 24 але дарма виправдуються Його благодаттю, через відкуплення, що в Ісусі Христі 25 що Його Бог дав у жертву примирення в крові Його через віру, щоб виявити Свою правду через відпущення давніше вчинених гріхів, ...відпущення давніше вчинених гріхів 5 : 20 Закон же прийшов, щоб збільшився переступ. А де збільшився гріх, там зарясніла благодать, 21 щоб, як гріх панував через смерть, так само й благодать запанувала через праведність для життя вічного Ісусом Христом, Господом нашим.
     1 Коринтян 12 : 7 І кожному дається виявлення Духа на користь. 8 Одному бо Духом дається слово мудр ... Читати далі »
Переглядів: 1470 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

     Матвія 5 : 3 Блаженні вбогі духом, бо їхнєє Царство Небесне. 4 Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. 5 Блаженні лагідні, бо землю вспадкують вони. 6 Блаженні голодні та спрагнені правди, бо вони нагодовані будуть. 7 Блаженні милостиві, бо помилувані вони будуть. 8 Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога. 9 Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть. 10 Блаженні вигнані за правду, бо їхнє Царство Небесне. 11 : 6 І блаженний, хто через Мене спокуси не матиме! 12 Від днів же Івана Христителя й досі Царство Небесне здобувається силою, і ті, хто вживає зусилля, хапають його. 13 : 15 Затовстіло бо серце людей цих, тяжко чують вухами вони, і зажмурили очі свої, щоб коли не побачити очима й не почути вухами, і не зрозуміти їм серцем, і не навернутись, щоб Я їх уздоровив! 16 Очі ж ваші блаженні, що ... Читати далі »
Переглядів: 1632 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

Марка 10 : 18 Ісус же йому відказав: Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, крім Бога
Самого.
 
Євреїв 11 : 9 Вірою він перебував на Землі Обіцяній, як на чужій, і проживав у наметах з Ісаком та Яковом, співспадкоємцями тієї ж обітниці, 10 бо чекав він міста, що має підвалини, що Бог його будівничий та творець.12 Тому й від одного, та ще змертвілого, народилось так багато, як зорі небесні й пісок незчисленний край моря. 13 Усі вони повмирали за вірою, не одержавши обітниць, але здалека бачили їх, і повітали, і вірували в них, та визнавали, що вони на землі чужаниці й приходьки. 14 Бо ті, що говорять таке, виявляють, що шукають батьківщини.
 
Об’явлення 5 : 10 І Ти їх зробив для нашого Бога царями, і священиками, і вони на землі царюватиму ... Читати далі »
Переглядів: 850 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

     Матвій 8 : 15 І Він доторкнувся руки її, і гарячка покинула ту... І встала вона, та й Йому прислуговувала! 16 А коли настав вечір, привели багатьох біснуватих до Нього, і Він словом Своїм вигнав духів, а недужих усіх уздоровив, 17 щоб справдилося, що сказав був Ісая пророк, промовляючи: Він узяв наші немочі, і недуги поніс. 18 А як угледів Ісус навколо Себе багато народу, наказав переплинути на той бік. 19 І приступив один книжник та й до Нього сказав: Учителю, я піду за Тобою, хоч би куди ти пішов! 20 Промовляє до нього Ісус: Мають нори лисиці, а гнізда небесні пташки, Син же Людський не має де й голови прихилити...
     Лука 3 : 19 А Ірод тетрарх, що Іван докоряв йому за Іродіяду, дружину брата свого, і за все зло, яке заподіяв був Ірод, 6 : 26 Горе вам, як усі люди про вас говоритимуть добре, бо так само чин ... Читати далі »
Переглядів: 1129 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

Матвій 13 : 12 Бо хто має, то дасться йому та додасться, хто ж не має, забереться від нього й те, що він має. 13 Я тому говорю до них притчами, що вони, дивлячися, не бачать, і слухаючи, не чують, і не розуміють. 14-15 Затовстіло бо серце людей цих, тяжко чують вухами вони, і зажмурили очі свої, щоб коли не побачити очима й не почути вухами, і не зрозуміти їм серцем, і не навернутись, щоб Я їх уздоровив! 19 До кожного, хто слухає слово про Царство, але не розуміє, приходить лукавий, і краде посіяне в серці його; це те, що посіяне понад дорогою. 23 А посіяне в добрій землі, це той, хто слухає слово й його розуміє, і плід він приносить, і дає один у сто раз, другий у шістдесят, а той утридцятеро. 15 : 10 І Він покликав народ, і промовив до нього: Послухайте та зрозумійте! 16 А Він відказав: Чи ж і ви розуміння не маєте? 22 : 37 Він же промовив йому: Люби Господа Бога свого всім се ... Читати далі »
Переглядів: 1015 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

     Дії 17 :11 Ці були шляхетніші за солунян, і слова прийняли з повним запалом, і Писання досліджували день-у-день, чи так воно є.
     1 Коринтян 1 : 21 Через те ж, що світ мудрістю не зрозумів Бога в мудрості Божій, то Богові вгодно було спасти віруючих через дурість проповіді. 22 Бо й юдеї жадають ознак, і греки пошукують мудрости, 23 а ми проповідуємо Христа розп’ятого, для юдеїв згіршення, а для греків безумство, 24 а для самих покликаних юдеїв та греків Христа, Божу силу та Божую мудрість! 25 Бо Боже й немудре розумніше воно від людей, а Боже немічне сильніше воно від людей! 26 Дивіться бо, браття, на ваших покликаних, що небагато-хто мудрі за тілом, небагато-хто сильні, небагато-хто шляхетні. 27 Але Бог вибрав немудре світу, щоб засоромити мудрих, і немічне світу Бог вибрав, щоб засоромити сильне, 28 і простих світ ... Читати далі »
Переглядів: 1266 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

     1-а Самуїлова 15 1 І сказав Самуїл до Саула: Господь послав був мене помазати тебе на царя над народом Його, над Ізраїлем. А тепер послухайся голосу Господніх слів. 2 Так сказав Господь Саваот: Я згадаю, що зробив був Амалик Ізраїлеві, що клав йому перешкоду на дорозі, коли він виходив із Єгипту. 3 Тепер іди, і поб'єш Амалика, і вчиниш закляттям усе, що його, і не змилосердишся над ним. І позабиваєш усе, від чоловіка аж до жінки, від дитини й аж до немовляти, від вола й аж до штуки дрібної худобини, від верблюда й аж до осла. 4 І Саул оповістив народ, і перелічив їх у Телаїмі, і двісті тисяч піхоти та десять тисяч мужа Юди. 5 І прийшов Саул аж до Амаликового міста, та й засів у долині. 6 І сказав Саул кенеянам: Ідіть, відокремтесь, вийдіть з-поміж Амаликитянина, щоб я не долучив вас до них, бо ви зробили були милість усім ізраїльтянам, коли вони виходили з Єгипту. І відокреми ... Читати далі »
Переглядів: 982 | Додав: Voytko | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0