ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Субота, 20.04.2024, 00:31

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 25 » ЯК ПЕРЕМОГТИ В УКРАЇНІ ТЕ, ЩО ГАЛЬМУЄ ЇЇ РОЗВИТОК
22:53
ЯК ПЕРЕМОГТИ В УКРАЇНІ ТЕ, ЩО ГАЛЬМУЄ ЇЇ РОЗВИТОК

ЯК ПЕРЕМОГТИ В УКРАЇНІ ТЕ, ЩО ГАЛЬМУЄ ЇЇ РОЗВИТОК

Беззаперечно, що треба обговорювати наболіле,

шукати правди, для встановлення справедливости.

Але де та трибуна, щоб люди могли сказати так,

щоб почули ті, хто щось доброго хоче народу?

ЗАМОВЛЕНА, ОЛІГАРХАМИ-ГНОБИТЕЛЯМИ-ГРАБІЖНИКАМИ, НАУКА, РОЗВИТКУ УКРАЇНИ ГРОМАДЯНСЬКОЇ і ГРОМАДСЬКОЇ, НАУКОВО ОШУКУЄ НАРОД — БУДУЄ ГРАБІЖНИЦЬКУ ПОЛІТИКУ УКРАЇНИ  і її НАРОДУ.

1 вивчають настрої у суспільстві:

            1.1 що в народу найбільше на слуху:

                        - беззаконня, неправда і несправедливість, корупція, рекет, безправ’я, утиск і гноблення, злидні…;

                        - діти війни;

                        - безробіття;

                        - пенсії;

                        - сирітство,

                        - інваліди

                        - чорнобильці і Чорнобиль

                        - будівництво АЕС

2 вивчають, хто, де і як цим займається :

            2.1. який, у порівняні з іншими загалом і зокрема, має успіх, чому:

                        - Церкви,

                        - громадські організації,

                        - політичні партії,

                        - рухи і групи активістів

3 створюють, наче під подолання цих негараздів, на замовлення олігархічно-політичних кланів чи мафіозних прайтів, їхні, громадські організації, бо до партій нема віри у народу. Теж так саме по територіях, де яку найбільш треба народу.

            3.1 ГО створюють за новітніми технологіями:

                        - опитування  з нагальних негараздів: за —         ; проти —      ;

                        -

                        - очікувані ризики

                        - фінансування: планування (риба) ; фандрейзинг ; …

            (Не маю на меті показати над знання цієї науки, хто хоче, то вона зараз є.)

4 створюють партію, в статуті враховують усе   , що треба народу, але закладають не вирішення їхніх бід (наслідків проблем), а вирішення причин (створюють обставини) щоб цих причин не було.

            І виглядає це все гарно і, начебто те що саме треба. Проте, нічого ж не вирішують негайно. Навіть не планують, а так і пишуть: ми боремося не з наслідками, а з причинами.  

            Ось тут обман й захований. Бо 1) якби й з причинами по справжньому боролися, то їх би вже не було, і 2) головна причина усіх бід народу — несправедливість, залежить від правди, а вона встановлюється правосуддям чесним, захистом ним інтересів скривджених несправедливо.

            Звідси, сучасні новітні ГО і партії , що їх створили у свої статути та програми включають боротьбу за права та свободи громадян і суспільства, але цього не роблять. І не можуть робити, бо то треба виступати проти тих, хто у громадян їхні права і свободи відібрав — проти олігархів та корупціонерів від влади, бо вони ж і є засновниками або ідеологами партій, головними фінансами для Церков, партій та ГО , або (та) тими, хто вирішує нагальні проблеми клану чи прайту. Зовнішня разова поміч заводить Церкву чи правозахисну ГО у ще більшу залежність від корупційної влади чи свого покровителя.

            Тому вся ця система працює проти народу — проти справжніх борців за права і свободи та за захист нагальних інтересів громадян і громад суспільства.

            Організація чи окремий активіст, що справді хоче допомогти пригнобленим людям, у відстоюванні їхніх прав та свобод — не вписується в інтерес ні гнобителів, ні найнятих ними науковцями та об’єднаннями, ними створеними для грабунку народу.

            Люди ж чекають, шукають правди, правосуддя — справедливості. Таких, потребуючих справедливості, вже багато і стає дедалі більше. Звичайно, що вони — утиснуті та переслідувані, поодинці не спроможні протистояти ось цій системі. А єднатися їм дають:   їхній стан утискуваних та переслідуваних або вже й злидні.

            Хто ж, із кривджених несправедливістю, знайдеться заможніший, або кого, хтось з вірних підтримає, — можуть виграти справу (одну з на 2-3 тисячі), але ж це системі не шкодить. Що ж робити?

            Церква навчає бути щедрим давати, і це правильно, але ж.

            ЯК БУТИ ТОДІ, КОЛИ, КРІМ БАЖАННЯ ДАВАТИ, НЕМА НІЧОГО? БЕЗ НАУКИ, ЯК ЧЕСНО І СПРАВЕДЛИВО ІЗ ВДЯЧНІСТЮ БРАТИ, ТЕ ЩО ДАЮТЬ, ЩОБ ПІСЛЯ  БУТИ ТИМ, ЩО МАЄ ЩО ДАВАТИ, НАУКА ДАВАТИ НЕПОТРІБНА - народжує ненависть у тих, хто нічого немає. ЗАБЕРІТЬ У НЕМОВЛЯТИ ЦИЦЬКУ, І НАВЧАЙТЕ ЙОГО ДАВАТИ.  Тому, навчіть вперед немовля із вдячністю цицьку ссати, після так - на ноги стати, мужніти, Істину пізнати, вдячним бути  — взяти все, що Бог дав і Бога боятися, а після — й буде давати, із вдячністю терпіти все, служачи рабом Богу, щоб сином Божим ставати і йти до Нього, як спадкоємець до Батькової хати

            В Україні науковці успіху у політиці чи з успіху заволодіння юрбою Церквою, намагаються замість цицьки (захисту від беззаконня і спасіння від злиднів негайно)  дати, завернуте у гарну обіцянку, — терпіти нам знущання беззаконня свавільної влади те, яке є, до тих пір, поки вони (політики і Церкви) не матимуть владу (якщо народ спокійно навчатиме і навчатиметься їхній дуже справді правильній науці) та не стануть, владу маючи, багатими щоб нам давати. А народ це лицемірство відчуває, і його верне від такої гіркої цицьки, бо ж нестерпно. І миру нема між ніким.

            Бо що було би сьогодні солодким материнським молоком немовлятам надії на краще життя? Молоді – перспектива успіху; працездатному населенню – приємну роботу і справедливий заробіток; пенсіонерам і немічним — вдячні пенсії і пільги, піклування системне; усім праведним — правосуддя по правді справедливе. — Нема! І ці гарні програми не обіцяють навіть, бо борються з причинами, а це ж вже наслідки.

Тож, не будьте тим, хто обіцяє мир там, де його не може бути. Непевен, що такий підхід вирішить несправедливість і колись. Бо навіть тоді, коли навчити усіх теорії вміння жити по Божому, то якщо навчатися, але при цім залишати у біді тих, хто у ній нині вже є, то це буде практичною наукою, як бути бездушним і відвертатися від того, хто потребує допомоги. Це буде наука безбожності ще й тому, що усі знатимуть як чинити право, але практично не вмітимуть робити це і не матимуть мужності проти неправди ще більше. Наука мужності і вірності правді – Богу, приходить не інакше, як через закріплення її практикою життя у гріховнім світі.

Людям, хто хоче жити у справедливім суспільстві, треба все таки єднатися навколо тих, хто довів вже не разовою перемогою, а системою, навіть у цих умовах.

            Юрба, повинна стати свідомо мужньою і діяти, щонайменше, у двох напрямках: 1) йти, законним шляхом на майдани, виявляти (наприклад – анкетним опитуванням, чи голосуванням за конкретну пропозицію способу здобуття справедливості, і з тих, хто підтримує, виявляти) там спільників, спроможних до організації грамотного спротиву беззаконню; 2)  у складчину, наймати для вирішення нагальних проблем тих, — вірних правозахисників, перевірених незрадливим  захистом інтересів мало захищених від свавільного беззаконня влади.

            Щоб праведне суспільство не мало сумнівів у правдивості саме цього захисту, то треба його розпочинати з виявлення невинно скривджених нині беззаконням свавільної влади у Церквах, дати їм ініціативу визначати, кого справді треба негайно захищати і все, далі доручити скривджених досудовій палаті з високоповажних праведних, котрі мають досвід відстоювання прав у цій місцевості і в Україні від правників, від Духовенства, від правозахисних громадських організацій. Якщо ж це поважне товариство, грамотно втрутившись у справу невинно потерпілого від беззаконня, не зможе встановити справедливість, лише тоді передає правозахисній громадській організації, якій довірилися усі бажаючі Церкви. 

            Це вродить спільноти, спроможні протистояти, озброївшись Правдою та діючим законодавством, беззаконню корупційної влади.

            1000 скривджених спроможна зібрати з кожного бажаючого , по 10 грн на місяць, а на ці кошти найняти два працівники.   Така команда дасть результат,  піде більше людей, а це дасть змогу збільшити адвокатів, журналістів … Найняті, вірною спільноті організацією, вони будуть вірно їй служити, а не корупційній владі, як це є, бо й контрольовані ними будуть і фінансовані.

            Після цей досвід з України піде по Світу, як Рух Божий, оновленої Духовної Дипломатії; сприятиме цьому розгалуження української діаспори. Адже це той самий принцип: слідкувати за декларацією законодавством і лідерами правосуддя Божого і спонукати виконувати задеклароване. Буде створено Досудову Палату Світу, яка вивчатиме несправедливі справи, викриватиме і вказуватиме, авторам несправедливості,   гучно на ввесь Світ про їхню злочинність, вимагатиме правосуддя, володітиме мудрими адвокатами, здібними відстояти суспільний інтерес праведного люду на найвищому рівні.

            Це спонукатиме створення таких правозахисних систем у кожній країні, яка вирішуватиме яким шляхом йти.

            Бо буде доволі явним, наприклад, як нині в Україні, ще нема жодної належної сили для рівноцінного законного спротиву поборникам руйнівної для людства ядерної енергетики, повернення нахабно нагло вкрадених сотні мільярдів доларів заощаджень, грабіж народу надуманими тарифами плати за ненадані послуги комунальних чи державних служб або наданих не якісно, не у таких розмірах: тепло, вода, електро і газо енергія… ; ненадання передбачених законом пільг; грабунок народу незаконно проданою  землею, нечесною приватизацією загальнонародних об’єктів, …

           

            Час кровавих війн відходить у минуле, настає епоха війн зла з добром у судах. Вони ще не праведні в Україні. Це передбачає певний час, який має вродити суддів праведних, якими поступово ставатимуть праведні люди. На цей період, для їх вродження, необхідна така єднаюча організація: Церкви і релігії, партії і громадські організації, яка без крові, на спільнім інтересі захисту прав утискуваних і гноблених беззаконням верств населення, поєднає щирих захисників на ось такій тут описаній структурі, вродить успішних переможців зла добром, і замінить  нечестивих суддів цими перевірено праведними. Так земля вродить правду і спасіння і з неба справедливість впаде.

Матвія 18 : 18 Поправді кажу вам: Що тільки зв'яжете на землі, зв'язане буде на небі, і що тільки розв'яжете на землі, розв'язане буде на небі. 19 Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть просити за неї, станеться їм від Мого Отця, що на небі! 20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них.          

 

Луки 2 : 51 Чи ви думаєте, що прийшов Я мир дати на землю? Ні, кажу вам, але поділ!

Огій 2 : 4 А тепер будь мужній, Зоровавелю, говорить Господь, і зміцнися, Ісусе, сину Єгосадаків, священику великий, і зміцнися, ввесь народе землі, говорить Господь, і робіть, бо Я з вами, говорить Господь Саваот.

 

Ісаї 26 : 18  ми були вагітними та корчилися з болю, немов би родили ми вітер, ми спасіння землі не вчинили, і мешканці всесвіту не народились... 28 : 5 Стане Господь 6 і духом права тому, хто сидить у суді 45 : 8 Спустіть росу згори, небеса, а із хмар хай спливе справедливість! Хай земля відкривається, і хай породить спасіння та правду, хай разом ростуть! Я, Господь, це вчинив!

Переглядів: 992 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0