ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Четвер, 28.03.2024, 09:51

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 26 » хто буде владою українського щастя
07:37
хто буде владою українського щастя

            Сучасна політика зводиться до:  Почав – за здоров’я, а кінчив – за упокій. Наприклад, після опису патової (що веде у безвихідь) ситуації, запитують, начебто для вирішення:  

«То що ж робити? Що протиставити нам викликам сучасності? І хто це має робити?»

Далі: «Нижче - спроба дати відповіді на ці «одвічні питання», закликаючи до важливої для всіх нас дискусії.»

— і це справді так – важливо усім поміркувати, якщо би відповідь була, але ж:

«По-перше, протистояти викликам можна лише творенням власного. З системою можна боротися тільки власною системою. Протидія без альтернативи лише додає сили маятнику, розгойдує гойдалку, яка обов’язково повернеться ще більшим ударом проти нас.»

            — і де вона – власна система?

«По-друге, опиратися у цьому творенні ми можемо лише на власні сили. Нікому не вигідно щоб ми ставали сильніші, а подбати про себе можемо лише самі.»

            — неправда, бо без Божого благословення нічого не вийде, бо щирим в Господі, вигідна наша сила, а такі є і в Україні, і за її межами.

«По-третє, необхідно класти в основу нашої результативності та успішності глибину та ретельність роботи. Ми не можемо собі дозволити бути поверховими у формулюванні ідей та принципів, якими керуємося, тим паче, взагалі керуватися лише нестратегічним баченням поточної ситуації. Ми не можемо необдумано та вгадуючи вибирати методи та способи роботи. Ми не маємо права вкотре влазити у створені іншими персонажами швидкоплинні проекти, які обіцяють великі дивіденди, але несуть лише розчарування, втрачений час та можливості.»

            — то ж, над чим працюємо? Де ідея?  Де стратегічне бачення?

БЕЗГЛУЗДЯ ВИСНОВКУ В ТІМ, ЩО ВИСНОВКУ НЕМА

 «Отже, ми повинні переглянути самих себе, переосмислити свої погляди та уявлення про світ. Обрати нові та більш ефективні методи роботи.»

 

    що ж обрати? Над чим працювати новими методами?

 

Ось такими лозунгами оперують усі партії, якщо не рахувати того їхнього, що вони усі проповідували у програмах від їхнього вродження, і що на практиці не привело до успіху.

 

ІНША СПРАВА, КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ:

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-17-58 , яка справді дає відповіді на всі запитання, але ж, політики сучасні не поспішають озброюватися нею, яка беззаперечно робить суспільство справедливим. Причина проста.

РУХ ДО БОГА — ПРОТИ ВСЯКИХ ІЗМІВ

(в тім числі гуманізмів і соціалізмів)

Якщо роби так, як хочеш, щоб тобі так робили, то не гуманно:

1) об’єднуючись, не брати участі у громадськім русі захисту а залишити в біді людину, яку гноблять коли вона не хоче бути гнобленою; — маємо воювати за людину;

2) ставити за головне у житті кожну людину, коли Христос показав, що віддати одного, навіть Христа, за спасіння всіх — важливіше, ніж Один!

            Звичайно, що покинути 99 і йти спасати одного, — гуманно, але ж це лише тоді, коли 99 спокійно пасуться, а не тоді, коли їх дере вовк.

Ось ці 99 і повинні стати соціумом – громадським рухом, в інтересах й одного, хто заблудив чи загубився, чи потрапив у біду. При цьому, кожен, з 99-ти, має бути готовий віддати себе за, навіть, одного, але перше треба віддавати себе за усіх, як – Христос!

            Ізми не повністю відповідають Істинні - Біблії, а крадуть з неї частинку і цим дуже шкодять Біблії, бо ведуть не до повної Істини, а отже — дурять народ, не служать Богу, руйнують Істину.

Треба йти на Голос Господа, Який постійно кличе до повної Правди.

            Лише повна Правда веде до справедливого суспільства — заможного і мирного.

Повна Правда, суть вимог Конституції України Божої, така, яка справді вирішує усі негаразди суспільства і вириває його із усіх халеп,  — б’є і вбиває усі ізми у їхній брехні, що справедливе суспільство неможливо зробити. Бо коли люди читають про вимоги в цій Конституції:

1)          уряд, депутати Верховної Ради та Президент України, якщо за два роки перебування на посадах не забезпечене зменшення безробіття, захворюваності, смертності не за віком;

2)          керівники (чи то обрані, чи то призначені), якщо за два роки керування не покращили (згідно встановлених законодавством показників)  життя тих, хто його вибирав чи підлеглих;

3)          посадові особи (державні службовці), якщо за півтора року календарного часу правомірно скасовані два рішення (з тих, які колись приймала чи виносила ця особа); також посадовців, які застосовували один закон або його окрему норму протилежно за однакових обставин; і керівники, таких посадових осіб, якщо не притягнули до відповідальності підлеглого, відповідно тяжкості проступку (злочину),

втрачають назавжди (! - аж до третього покоління) права: займатися діяльністю за тим фахом (спеціальністю), за яким працює (чи працював) у основній і спорідненій галузях; на пенсію державного службовця; бути обраним і займати будь-які керівні посади; проти керівника, підлеглий якого протилежно застосував норму закону (незалежно від того, чи це має, чи ні негативні наслідки, для інших осіб чи держави) — порушується кримінальна справа. Відповідальність, по такій справі, обов’язкова, з позбавленням волі на встановлений кримінальним кодексом України термін, але не менше як на 1 рік.

— то тим, хто щиро хоче будувати справедливе суспільство,  очевидна справедлива суть цих (а у Конституції багато подібних справедливістю) вимог, бо:

1) очищує душі потенційних нечестивців, навіть за нинішніх умов. Бо перше держави, чиновник – батько своїх дітей, має переживати  за не обмеження їх у правах, за їхнє майбутнє. Хто ж не змінюється, то суспільство справедливо відсторонює того від влади, від державної служби; 

2) стимулює урядувати і керувати саме чесних людей – справжніх лідерів нації, — вигодою піклуватися за перспективу їхньому поколінню успадкувати нагоду бути лідерами справедливого суспільства, бо нічим не утискують, а очищають, від перешкод корупціонерів-кар’єристів, дорогу на пости високі, згідно здібностей;

3) вириває з халеп, в яких є Україна, дає вирішення негараздів, перемагає свавілля корупційної влади у обставинах беззаконня;

4) зменшує потребу у державних контролюючих органах, в СІЗО і у в’язницях, і це відбувається із значним зменшенням фінансових затрат і контролюючих зусиль.,

5) гарантує, що закони діятимуть чітко і невідворотно; а це конче нагодує і вдягне, обігріє і напоїть змерзлих і спраглих, бо дасть роботу, заробіток і житло, і спокійну старість;

6) це є засіб єднання добрих сил, бо задовольняє релігії, громадські і політичні організації;

7) це революційний відхід від життя з обставинами сьогодення, і еволюційне призвичаювання народу до життя досконалого за наукою Всевишнього.

Збір підписів,  зацікавлених у корінній заміні системи влади конституційним шляхом, відділить тих, хто не бажає збутися грабіжницьких систем управління народом, і встановиться контакт між тими, хто й буде владою українського щастя.

Анатолій Войтко

(автор Проекту «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»)

Переглядів: 1738 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0