ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 19.04.2024, 01:16

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Листопад » 19 » ОРГАНІЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ ТА РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА
17:11
ОРГАНІЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ ТА РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА

ДО НАУКОВЦІВ, ПОЛІТИКІВ, ГРОМАДСЬКОСТІ

І ДУХОВЕНСТВА УКРАЇНИ,  ЄВРОПИ ТА СВІТУ

 

         Організація розвитку Європи та Світу недосконала і потребує перевантаження її так, щоб виконання законів організації соціальної справедливості та розвитку, від ставлення окремої особи, не залежало, навіть, якщо ця особа – найбільша країна чи найвища структура фінансова, військова, політична чи духовна.

А щоб політика соціальної справедливості та розвитку була вигідною кожній окремій особі, то має бути такою, що й розвиток України, Європи та Світу має бути призупинений через негаразди у однієї окремої особи, яка визнала таку політику.

Це з Закону Божого. Бо 99 покине Бог, шукаючи одне, що загубилося, і радітиме знайденому більше, як 99-ти тим, що не губилися.

Такою має стати політика кожної країни, що входять у ті спільноти Європи та Світу, які існують чи будуть.

Саме така політика закладена в Проект «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»:

 

ВИМОГИ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ БОЖОЇ СПРАВЕДЛИВІ

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-80

ВІДНОВЛЕННЯ, понівеченої грабіжницькою владою,  СПРАВЕДЛИВОСТІ з допомогою втілення вимог Конституції України Божої:

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-79(початок до ст. - 72),

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-77 (ст. ст. – 73 - 150),

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-76 (ст.ст. 151- 250),

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-75 (завершення від ст.251).

 

З огляду на викладене і через обставини надзвичайної напруги у суспільствах та все частіше попереджуюче ставлення Бога до мешканців планети багатьма жахливими катастрофічними явищами природи,

ПРОПОНУЄМО:

 

1       - розглянути  Проект «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»,

 

як ВИХІД ІЗ КРИЗ РОЗВИТКУ КРАЇН ЄВРОПИ ТА СВІТУ;

 

2       - розглянути  Проект «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»,

 

як спроможний вирішити, впровадженням вимог такої Конституції, усіх негараздів та вивести із усіх халеп, в які гепнулися Україна, Європа та Світ, через безбожність.

 

Керівники громадських, політичних та духовних об’єднань і ЗМІ:

Голова Ради «З’єднання борців «За справедливість» -                              

А.Г. Войтко

Президент Громадської організації «Християнська Україна»

В.Е. Гагарін

Голова правління Дніпропетровська обласна громадська організація «Народний

 

Правозахисник», код: 35928288

С.В. Ольховський

Голова політичної партії
«ПРАВЕДНІСТЬ» в Україні -             
                                 В.М.Єрьоменко             

Голова Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Допомога інвалідам Чорнобиля» -

Є.В. Христиченко

 

Голова редакційної ради газети «Вісник малозахищених» -

А.Г. Войтко

Друзі, брати та сестри в Господі - Спасителю!

Дав Бог зробити законом України Закон Божий, САМИЙ НАДІЙНИЙ ЗАКОН для будування щасливого життя спільно у кожній побожній країні.

Він викладений у Проекті "КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ".      

Хто почув? — Відгукніться! Щоб записати й Вас чи Вашу організацію, щоб бути серед тих, хто підтримує надсилати це звернення офіційно.

Дякуймо Богу за тих, хто  вже підтримав це звернення, в інтересах ПРАВДИ та СПРАВЕДЛИВОСТІ!

Хто хоче особисто звертатися так, теж сприймемо, як про усіх нас піклуєтеся.



Переглядів: 2468 | Додав: Voytko | Теги: політики, виконання законів, Європ, духовенство, Розвиток, організація соціальної справедливос, Україн, науковці, СВІТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 13
12 Дем'ян  
0
Я вірю в Бога, але не погоджуюсь з християнськими догмами. Я вважаю, що існують карма і реінкарнація, а теорія "викупу від гріхів" - повна дурня, але я не заперечую прав християн в це вірити. Що ж до більшості, то вона (більшість) - ні риба ні м'ясо, їх віра носить стихійний характер, про таких Христос (згідно з вашими догмами) говорив, що вони ні холодні ні гарячі, а таких Він(?) виплюне з вуст своїх. (Чи дійсно це казав Ісус точно не відомо, у Біблії дуже важко відділити зерно від полови.) Такою є БІЛЬШІСТЬ. В нас вони звуться християнами, а напр. в Іраку - мусульманами і т.д. Все залежить від культурно-історичної спадщини конкретної країни. Більшість- це стадо, позбавлене принципів, її завжди мусить хтось вести. Тому ваша "конституція" виражає інтереси купки клерикалів, які чітко знають чого хочуть на відміну від більшості. Ставлення людини до Бога є її особистою справою і не повинно регламентуватися державою.

13 Voytko  
0
Дем’яну, щоб виглядати правдомовцем, належить навести з Конституції приклад догми, і висловитися, чому це не стосується життя і не є його потребою.
Що ж до віри в Бога, то дуже далека вона. Так двоє стояли перед одним яблуком, яке знайшли, і обидва клялися протилежно, один, що вірить у його не перевершений смак, а інший, що воно кисле. ЧИ ДІЙДЕ ДО ТАКИХ, ЩО НЕ ВКУСИВШИ І НЕ З’ЇВШИ, СМАКУ НЕ ЗНАТИМЕШ. То що ж то за віра? Як у теляти, яке вперше побачило їжака.Те, котре вірить так і боїться, то не вколеться. Для того щоб знати Біблію, досить прочитати, виписати незрозуміле і прочитати ще раз, щоб знайти відповіді на запитання, які виникли під час першого читання. Біблії не важко відділити зерно від полови. Не роблять цього ліниві християни. Усяка тема життя, чи то приватного, чи то суспільного у Біблії розкрита достатньо і є визначення на все, що треба знати для щасливого життя. Коли, щось цікавить - запитуйте.
Якщо є Бог, то певне знає що для чого створив і спроможний навчити, допомогти засвоїти і випробувати чи твориво засвоїло вірно Божу науку. На землі є завжди люди, які спілкуються із Господом, і при бажані, їх не так важко знайти там, де хто живе, поставити запитання, через цю людину, і отримати відповідь, з якої буде зрозуміло, хто відповідав, чи Бог. Правда, відповідь дається не всім, але у більшості випадків.
З мови Дем’яна, очевидно, що жодної маячні чи догми у Конституції нема. Навпаки, при усім його бажані, не знайшов жодного заперечення, що вимоги Конституції спроможні зупинити корупцію, хабарництво, беззаконня, тіньову економіку, політичну, економічну, соціальну, духовну ... кризи

Люди від природи, мають дике коріння і звички, які руйнуються важко, але той, хто пізнав Істину, перероджується Духом. Природа живе похоттями, пожадливістю і спокусами, а людині Божій - все це гидко.

Людина Духовна насичується творінням добра, чиненням правди, правосуддя, милосердя і справедливості.

10 Дем'ян  
0
Цей ваш проект "конституції України божої" - не що інше як сектантська фанатична маячня, якій ніколи не стати реальністю. Я не підтримую цього марення, я за однакові права для віруючих всіх конфесій і для атеїстів. Сам сповідую теософські окультні погляди і тому заявляю: ваш проект - це замах на мої права. Будь-який сектант, що замахнувся на мої права, при зустрічі ризикує отримати по фейсу. Кожен громадянин має право захищатися будь-якими засобами від таких "праведників" як ви.

11 Voytko  
0
Із всього, що у Конституції України Божої Дем’ян назвав маячнею і маренням, тільки те, що не однакові права людям побожним і безбожним. Але це вибір людини, чи жити за правилами Божими, чи безбожно. Наприклад, до цього часу світ живе за безбожними правилами. Проте настали часи, коли побожних людей в Україні значно більше, і Президенти вже клянуться на Біблії. Тому, безбожникам треба буде тепер терпіти більшість, хіба це не демократично? Так, Конституція України Божої, — це замах на всяке беззаконня, на всяке зло, насамперед на неправду, — все це, що і є безбожністю, Конституція України Божої знищує.

7 Олександр  
0
Україна - світська держава. Сповідувати будь-яку релігію, як і взагалі будь-яку ідеологію, - справа особиста. Як правило, країни, у яких є державна релігія, характеризуються релігійною нетерпимістю і релігійним екстремізмом. Людство це вже проходило.

8 Voytko  
0
Ні, Олександре! Бо: чина Конституція каже, що вона Духом Бога натхнена; Президенти України клянуться на Біблії; і народ - за статистикою 80% кажуть про себе - вірують!
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ НЕ ЗАБОРОНЯЄ Сповідувати будь-яку релігію, як і взагалі будь-яку ідеологію. Релігії не мають розбіжностей у вимогах правди і справедливості. Але це не особиста справа, бо навіть чинним законодавством забороняються ідеології чи релігії, які є по суті своїй антинародні. А ось це брехня велика, що: "Як правило, країни, у яких є державна релігія, характеризуються релігійною нетерпимістю і релігійним екстремізмом. Людство це вже проходило." Адже знаємо, наприклад Південну Корею, і нема там нетерпимості чи екстремізму. Навпаки там повно нетерпимості і екстремізму, де країна безбожна, наприклад у Північній Кореї.

4 Ярослав  
0
У нас є не тільки християни. Конституцію не можна позбавляти світського характеру. Не можна заставляти людей ВІРИТИ. Людям потрібно навчитись спершу думати раціонально-логічними конструкціями, а не сліпо вірити - не важливо в що (чи в Бога, чи в еволюцію, чи в комунізм)...

6 Voytko  
0
Так, Ярославе, у нас є не тільки християни, але вони не проти Божої Конституції України, бо у ній нема нічого такого, щоб перечило будь-якій здоровій науці чи релігії, навіть Ярослав такого випадку у Конституції України Божої не знайшов. КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ носить виключно світський характер, бо за межами Бога не існує нічого, це визнає всяка здорова наука і релігія. Нема у КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ БОЖОЇ жодного слова, яке би змушувало вірити чи не вірити, тому той, хто таке заявляє - бреше. Будь-якою перевагою, яка є у КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ може рівно користуватися кожна чесна людина, але чи вона чесна, будуть визначати ті праведні, котрих більше у суспільстві, а це демократично. Сліпо віруючі - це гірше невіруючих, з цим погоджуюся. Але не з тим, що не важливо у що вірити. Бо вірити у Бога, це вірити у існування добра, що воно має бути переможцем зла, що людина може і повинна стати богом. А вірити у будь-що інше, безглуздо з усіх боків.

9 Voytko  
0
Так, Ярославе, в Україні є не тільки християни, але КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ не християнським релігіям подобається ще більше, бо справжнє святе, в усіх релігіях святе, а у інших релігіях, що святе, вивчають змалку. Так, Ярославе, Конституцію не можна позбавляти світського характеру. Тому КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ, набагато більше за чинну Конституцію — світська. Як можна цього не бачити? — Або не дивитися, або бути явно упередженим проти власного народу.

3 Атеїст  
0
Я - атеїст. Я не вірю в богів. Біблія і так дискриміну атеїстів. Ще треба, щоб конституція протирічила правам людини? Я вважаю, що бог(и) - це вигадка. Ніхто ще не довів його/їх існування. Крім того Біблія є екстремісткою книгою. Вона пропагує насильсво, дискримінацію, в ній є заклики до геноциду... Її заборонити давно треба!

5 Voytko  
0
атеїсте, не вірило ягня, що вовк його їсть. Біблія справді дискримінує атеїстів, навіть знищує, бо усіх робить праведниками та святими, але у Біблію ще нікого за вуха не тягнули, проте 80% українців вже заявляють про себе, що вірують. Конституція не повинна протирічити правам людини праведної, а у злочинця чи беззаконика, чи у свавільця прав не повинно бути, тому Конституція, це інструмент їх обмеження однаково для усього суспільства. Чи може злочинцям дати такі ж права, як праведникам? Те, що 20% вважає, що Бог - вигадка, тим, кого 80% відомо, але вже настала пора, щоб 20% підкорилися тим, кого 80% - бо так справедливо і демократично навіть. Це неправда, що ніхто не довів, бо 80% стверджують, що їм вже дійшло. Біблія не є екстремістською книгою, бо екстремістів не люблять, а цю Книгу читає майже весь свідомий Світ. По цій Книзі писана КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ, але, навіть при усім великім бажані атеїста, він не знайшов жодного екстремістського прикладу у ній. Вона утискує гнобителів, але справедливо це взагалі і зокрема у кожнім випадку, про який у ній йдеться. Тим кого гноблять нині, вона до-вподоби, про це вони заявляють відкрито, не прикриваючись псевдонімами. Так, КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ утискує гнобителів і злочинців (це й повинна робити кожна нормальна конституція) і дужо переслідує їх аж до знищення таких ганебних для людства явищ. Це справді цивілізований і справедливий геноцид злу. Злочинці забороняють добро завжди, навіть говорити про владу добра над злом, але вже минає їхній час — і зло (диявол чи сатана) будуть знищені, але добром - правдою і справедливістю, бо знищити зло, це справедливо.

2 Віктор  
0
Щоб запровадити нову Конституцію, підписів і звернень недостатньо. Для початку потрібна як мінімум революція, а вже потім можна і шаріат запровадити, і комендантську християнську годину, і 8 ступенів самодосконалості, і перевірки віри в Бога на поліграфі... Хоча - Богові Богове, а кесарю кесареве і з’єднати одне з одним аж ніяк не вийде - занадто багато кандидатів у пекло
Відповідь: То - то й воно, що Бог проти єднання чи рівняння всіх. Єднати не треба диявола з Богом. Що так робимо, то так і маємо. Ті ж, хто підтримають впровадження вимог Конституції, яка дійсно несе гнобленим владу над гнобителями, - лише такі і варті єднатися для боротьби з тими, хто гнобить народ. І це гарантія, що при владі вже не буде гнобителів і їхніх посіпак. Тобто відбудеться справді революція - зміна влади. А революція з вилами, може привести до влади інших вовків, в іншій овечій шкурі. Наявність розбрату вовків, дає нагоду вівцям взяти владу над вовками. І тому не збір підписів головне, а ті контакти, котрі вкажуть кожен, хто підпише вимогу. Бажаючих підписати знайдеться відсотків 70%, бо усім хочеться жити по Божому. Оце й буде цікаво, бо вже повністю зміниться вся влада з низу й до верху.

1 Вася  
0
Так ця Конституція пропагує дискримінацію по ознаці релігії (до влади не можуть обиратись ті хто не вірить в бога) і ознаці народження (до влади не можуть обиратись сини і внуки чиновників-злодіїв). Людство від цього вже давно відійшло і засудило..
Відповідь: Так, Василю! Людство (тобто - не звірство і не свійські свині), слава Богу, вийшло від того, щоб вибирати собі керівників, які проти тих вимог, котрі пропонує Конституція України Божої, лише тому, що вони справедливо утискують гнобителів народу. Зло само не піде, його треба — піти: геть з влади!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0