ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 29.03.2024, 15:18

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Січень » 12 » Цвіль українського нігілізму — не цвіт нації, бо плоди Добра — у житті по Божому!
12:11
Цвіль українського нігілізму — не цвіт нації, бо плоди Добра — у житті по Божому!

Цвіль українського нігілізму — не цвіт нації,

бо плоди Добра — у житті по Божому!

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2012-01-12-92

У першій декаді січня 2012 року заглянув до Медіа-ресурсу Товариства «Мале Коло» „Українські Інтереси” і натрапив на публікацію думок – прогнозів на цей рік.

Наразі у політиків-аналітиків багато мови про зріст нігілізму в українськім суспільстві. Нігілізм (заперечення свідомістю людини існуючої системи цінностей, явного порядку речей) не почався вчора. По суті визначення нігілізму, від початку людського – зміїного роду, існуюча система цінностей і є ніщо інше, як нігілізм. Бо цінністю у суспільному соціумі до сьогодні переважає безбожність, що є – всяке беззаконня і заперечення Творця Світу та людини. Таке, ще непереборне більшістю людей, безглуздя – заперечення Творця і примирення з життям у беззаконні, живуче навіть серед віруючих. Бо явно, віруючі у Бога не живуть по Божому у суспільстві, хоч і моляться про це. Бог заповів чинити правосуддя та милосердя, любити ближнього, як самого себе, ненавидіти зло – усім, хто вірує в Господа... нарешті, у 10-м розділі першого Послання Коринтянам  читаємо  вірш:  24 Нехай не шукає ніхто свого власного, але кожен для ближнього!  — У якій Церкві, хто це бачив? А якщо нема такого навіть у Церкві, то чого ж чекати від життя світського? Заповів нам Бог силу – у чисельності радників, але ми кинулися від тоталітаризму до авторитаризму. Заповів – царювати праведникам, а у нас царюють безбожники. То чого чекати від беззаконника окрім беззаконня?  Все нового беззаконня і нового, адже зло не може само себе знищити, а навпаки – все росте і зростає. Чому, в країні віруючих – нема цілі? Хіба Царство Боже, життя в Ньому, не є метою віруючого? Адже людина не живе у суспільстві не залежно від Бога чи людей. Бо, або вона Божа і нею править Бог, або безбожна і нею править сатана у її поступках у стосунках із оточенням. І це не залежить від того, чи знає це людина, чи розуміє, чи усвідомлює — це закон існування. Адже Закони життя є два – Закон природи і Закон Божий. У Божому жити – вибирає людина. У безбожному – грішному, людина народжується і це – природа наша, якої кожна людина рано чи пізно позбудеться. Людина відрізняється від інших представників світу природи, спроможностями із більшими розумовими можливостями задовольняти спокуси похоті та пожадливості природного тіла. Духовна людина розуміє дикість цієї природи і свідома необхідності збутися не спроможності, а слабкості стійкості проти спокус, без яких у природі нема життя, але які є злом духовним. Суспільство живе у співвідношенні людей Божих – свідомих і стійких у прагненнях жити для творіння добра, та людей природи – хитрих і лукавих на зло. Для визначення, до котрих відноситься політик-аналітик,

ЗАПИТУЮ.

В Україні 80% віруючих і вони є виборцями, то де у прогнозах їхня вага і участь?

— Чи не ця сила має стати справді новою? До якої пори 80% віруючих у Всемогутнього Бога, служитимуть 20% безбожників? Чи усі прагнучі жити чесно у справедливім суспільстві – по Божому, мають поважати прагнучих жити у беззаконні – безбожно?

 

 

Виробляти проекти реформ, концепції перетворень, вигідні кому?

                        Новій силі народу треба справедливість відносин, стосунків і розподілу, як показав досвід багатої і розвинутої країни – Лівії, то хто працює нині над тим, щоб гноблені отримали владу над своїми гнобителями? Чи це ще не справедливо?

 

 

Хто має працювати над проектами реформ, концепцією перетворень максимально відкрито із залученням найбільшої кількості людей?

   Чому не навпаки, нова сила, що справді хоче справедливого суспільства, наймає тих, хто зарекомендував себе у боротьбі за права гноблених,  кращих фахівців з розробки проектів розвитку законослухняного суспільства, максимально відкрито із залученням найбільшої кількості людей?

 

 

Чию формувати політичну команду на заміну існуючій?

   Нових гнобителів, чи щирих у намірах збудувати країну Царства Божого, в якій Бог – право, правда і справедливість?

 
ВИХІД ІЗ КРИЗ — ЗНИЩИТИ БЕЗЗАКОННЯ І КОРУПЦІЮ,

СПРОМОЖНА ЛИШЕ ПОЛІТИКА БОЖА

Хрестос закликав Своїх послідовників бути не такими, як усі.

Iсая 24 : 16 Ми чуємо співи від краю землі: Слава Праведному! Але я сказав: Гину, гину, ой горе мені: Грабіжники граблять, і грабуючи, граблять грабіжно!

 

Хрестияни, повинні світити світу, повинні бути дуже чистими людьми на землі, відкритими і доброзичливими. Шляхетними — витримані, мужні, благородні, винятково тверді у служінні Всевишньому (насамперед у чинені правом та правдою правосуддя і справедливості). Відрізнятися від інших, являти світові зразок чистоти, святості, доброти, самозречення, дружби, мужності, працьовитості, глибокодумності, правдивості, а найголовніше – любові нелицемірної, що передбачає ненависть до зла, від кого би воно не йшло.

 

В Біблії в пророка Даниїла у розділі 12 сказано: „3А розумні будуть сяяти, як світила небозводу, а ті, хто привів багатьох до праведности, немов зорі, навіки віків. 10 Багато-хто будуть очищені, і вибіляться, і будуть перетоплені; і будуть несправедливі несправедливими, і цього не зрозуміють усі несправедливі, а розумні зрозуміють. ”

Ось, як будує політику Бог.
Порада: щоб легше уявити в масштабах країни,
пропоноване Богом, як цілком можливе, то
 порівнюйте із доброю сім’єю,
в якій більший служить меншим.
Біблія. 1Коринтян 12 : 20 «Отож, тепер членів багато, та тіло одне. 21 Бо око не може сказати руці: Ти мені непотрібна; або голова знов ногам: Ви мені непотрібні. 22 Але члени тіла, що здаються слабіші, значно більше потрібні. 23 А тим, що вважаємо їх за зовсім нешановані в тілі, таким честь найбільшу приносимо, і бридкі наші члени отримують пристойність найбільшу, 24 а нашим пристойним того не потрібно. Та Бог змішав тіло, і честь більшу дав нижчому членові, 25 щоб поділення в тілі не було, а щоб члени однаково дбали один про одного. 26 І коли терпить один член, то всі члени з ним терплять; і коли один член пошанований, то всі члени з ним тішаться. 27 І ви тіло Хрестове, а зосібна ви члени!»

У жодній земній політиці такого підходу ще нема. Бо хоч час уже настав, але погані природні людські звички більших, жити за рахунок менших, ще живуть у душах багатьох. Звідти гноблення, державний грабіж, утиски достойніших, переслідування справедливіших...

 На шляху до політики життя на землі по Божому Проект "КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ" https://docs.google.com/document/d/1Hd-A2rhRGTl22-8zz9BohfVABoe7LPK_79NzN8BgGaw/edit

 

Якихось, вартих уваги, заперечень цей проект не знаходить. Навпаки, у людей, з намірами жити чесно, викликає довіру і подив від простоти вирішення негараздів та виходу із халеп, в які вгепалася Україна.

Тому, під неї, як під прапор, збором підписів на її підтримку з одночасним збором контактів, можна швидко і законно зібрати народ нової Божої політики.

 

Анатолій Войтко – голова Ради «З’єднання борців «За справедливість»,

голва редакційної ради газети «Вісник малозахищених»,

автор Проекту «Конституція України Божої»

Переглядів: 2352 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0