ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Середа, 24.04.2024, 20:26

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

Вирішення — змінити дух устрою на Божий лад! (початок)

Явленням Слова Божого ядерно по причинах

негаразди

Причини

наслідки

Приховані гноблення убогих, утиск і переслідування праведних

лицемірна побожність святих та безбожність грішних

шкідливість довкілля, хворість, смертність, злидні чесних працюючих, інвалідів і пенсіонерів, безробіття, відсутність житла, нерівність, безправ’я, неправда, несправедливість; провини, злочини, беззаконня, свавілля влади, корупція; безвідповідальність та безкарність — бездуховність

 

Вирішення — змінити дух устрою на Божий лад!

 

Матвія 4 :  10 ...Господеві Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!  5 : 48 Отож, будьте досконалі, як досконалий Отець ваш Небесний! 7 :  2 бо яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють вам.  5 Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого.  6 Не давайте святого псам, і не розсипайте перел своїх перед свиньми, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і, обернувшись, щоб не розшматували й вас...10 : 34 ...Я не мир принести прийшов, а меча. 11 : 12 ...Царство Небесне здобувається силою.... 16 : 24 ...Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною. 18 : 15 А коли прогрішиться твій брат проти тебе, іди й йому викажи поміж тобою та ним самим; як тебе він послухає, ти придбав свого брата.  16 А коли не послухає він, то візьми з собою ще одного чи двох, щоб справа всіляка ствердилась устами двох чи трьох свідків.  17 А коли не послухає їх, скажи Церкві; коли ж не послухає й Церкви, хай буде тобі, як поганин і митник!  18 Поправді кажу вам: Що тільки зв'яжете на землі, зв'язане буде на небі, і що тільки розв'яжете на землі, розв'язане буде на небі.  19 Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть просити за неї, станеться їм від Мого Отця, що на небі!  20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них  20 :  25 ви знаєте, що князі народів панують над ними, а вельможі їх тиснуть. 26 Не так буде між вами, але хто великим із вас  хоче бути, хай буде слугою він вам. 27 А  хто з вас першим бути бажає, – нехай буде він вам за раба. 22 : 21 ... Тож віддайте кесареве кесареві, а Богові Боже. 23 :  23 ...найважливіше в Законі покинули: суд...37 ...Скільки разів Я хотів зібрати діти твої, як та квочка збирає під крила курчаток своїх, та ви не захотіли!  25 : 28 Візьміть же від нього таланта, і віддайте тому, що десять талантів він має.  30 А раба непотрібного вкиньте до зовнішньої темряви ...34 ...Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу.  28 : 20  ...І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Хай так буде.

Марка 9 : 40 Хто бо не супроти нас, той за нас! 49 Бо посолиться кожен огнем, і кожна жертва посолиться сіллю. 50 ...Майте сіль у собі, майте й мир між собою!  10 : 18 ...Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого. 13 : 34 ...дав рабам своїм владу й кожному працю свою, а воротареві звелів пильнувати. 37 А що вам Я кажу, те всім Я кажу: Пильнуйте!

Луки 6 :  26 Горе вам, як усі люди про вас говоритимуть добре... 31 І як бажаєте, щоб вам люди чинили, так само чиніть їм і ви. 11 : 18 А коли й сатана поділився сам супроти себе, як стоятиме царство його? ... 23 Хто не зо Мною, той проти Мене; і хто не збирає зі Мною, той розкидає! 12  : 4 Кажу ж вам, Своїм друзям: Не бійтеся тих, хто тіло вбиває, а потім більш нічого не може вчинити! 47 А раб той, що знав волю свого господаря, але не приготував, ані не вчинив згідно волі його, буде тяжко побитий. 48 Хто ж не знав, а вчинив кари гідне, буде мало він битий. Тож від кожного, кому дано багато, багато від нього й жадатимуть. А кому багато повірено, від того ще більше жадатимуть. 49 Я прийшов огонь кинути на землю, і як Я прагну, щоб він уже запалав! 50 Я ж маю христитися хрищенням, і як Я мучуся, поки те сповниться! 51 Чи ви думаєте, що прийшов Я мир дати на землю? Ні, кажу вам, але поділ! 13 : 27 ...Відійдіть від Мене всі, хто чинить неправду! 17 : 7 Хто ж із вас, мавши раба, що оре чи пасе, скаже йому, як він вернеться з поля: Негайно йди та сідай до столу? 8 Але чи ж не скаже йому: Приготуй що вечеряти, і підпережись, і мені прислуговуй, аж поки я їстиму й питиму, а потому ти сам будеш їсти та пити? 21 і не скажуть: Ось тут, або: Там. Бо Божеє Царство всередині вас! 22 :  29 ...щоб ви на престолах засіли судити дванадцять племен Ізраїлевих.

Івана 7 : 7 Вас ненавидіти світ не може, а Мене він ненавидить, бо Я свідчу про нього, що діла його злі. 24 Не судіть за обличчям, але суд справедливий чиніть!  49 Та проклятий народ, що не знає Закону! 51 Хіба судить Закон наш людину, як перше її не вислухає, і не дізнається, що вона робить? 10 : 12 А наймит, і той, хто не вівчар, кому вівці не свої, коли бачить, що вовк наближається, то кидає вівці й тікає, а вовк їх хапає й полошить. 35 ...тих Він богами назвав, що до них слово Боже було... 15 : 13 Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх. 18 : 23 Ісус йому відповідь дав: Якщо зле Я сказав, покажи, що то зле; коли ж добре, за що Мене б'єш?

Дії 2 : 25 Бо каже про Нього Давид: Мав я Господа завсіди перед очима своїми, бо Він по правиці моїй, щоб я не захитався. 4 : 19 ...Розсудіть, чи це справедливе було б перед Богом, щоб слухатись вас більш, як Бога?     20 Бо не можемо ми не казати про те, що ми бачили й чули  32  А люди, що ввірували, мали серце одне й одну душу, і жаден із них не вважав що з маєтку свого за своє, але в них усе спільним було. 17 : 11 Ці були шляхетніші за солунян, і слова прийняли з повним запалом, і Писання досліджували день-у-день, чи так воно є.27 щоб Бога шукали вони, чи Його не відчують і не знайдуть, хоч Він недалеко від кожного з нас. 28 Бо ми в Нім живемо, і рухаємось, і існуємо, як і деякі з ваших поетів казали: Навіть рід ми Його!

Римлян 2 : 7 тим, хто витривалістю в добрім ділі шукає слави, і чести, і нетління, життя вічне, 8 а сварливим та тим, хто противиться правді, але кориться неправді, лютість та гнів. 9 Недоля та утиск на всяку душу людини, хто чинить зле, юдея ж перше та геллена, 10 а слава, і честь, і мир усякому, хто чинить добре, юдеєві ж перше та гелленові. 8 : 9 ...Дух Божий живе в вас. А коли хто не має Христового Духа, той не Його. 10 ...Христос у вас, ...дух живий через праведність. 13 ...коли духом умертвляєте тілесні вчинки, то будете жити. 14 Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі; 9 : 13  як і написано: Полюбив Я Якова, а Ісава зненавидів. 10 :  2 Бо я свідчу їм, що вони мають ревність про Бога, але не за розумом.  3 Вони бо, не розуміючи праведности Божої, і силкуючись поставити власну праведність, не покорились праведності Божій  12 : 9 Любов нехай буде нелицемірна; ненавидьте зло та туліться до доброго! 15 :  1 Ми, сильні, повинні нести слабості безсилих, а не собі догоджати. 2 Кожен із нас нехай догоджає ближньому на добро для збудування.

1Коринтян 2 : 15 Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто. 16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів!  3 : 4 у Ім’я Господа Ісуса, як зберетеся ви та мій дух, із силою Господа нашого Ісуса, 5 віддати такого сатані на погибіль тіла, щоб дух спасся Господнього дня!  16 Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває? 4 : 8 Ви вже нагодовані, ви вже збагатилися, без нас ви царюєте. І коли б то ви стали царювати, щоб і ми царювали з вами! 20 Бо Царство Боже не в слові, а в силі. 9 :  19 Від усіх бувши вільний, я зробився рабом для всіх, щоб найбільше придбати. 11 : 28 Нехай же людина випробовує себе, і так нехай хліб їсть і з чаші хай п’є. 12 : 6 Є різниця й між діями, але Бог той же Самий, що в усіх робить усе.   7 І кожному дається виявлення Духа на користь. 14 : 20 Браття, не будьте дітьми своїм розумом, будьте в лихому дітьми, а в розумі досконалими будьте!   24 ...всі докоряють йому, усі судять його, 25 і так таємниці серця його виявляються, і так він падає ницьма і вклоняється Богові й каже: Бог справді між вами! 15 : 25 Бо належить Йому царювати, аж доки Він не покладе всіх Своїх ворогів під ногами Своїми!

2Коринтян  3 : 9  Бо як служіння осуду слава, то служіння праведности тим більше багате на славу!  6 : 14 До чужого ярма не впрягайтесь з невірними; бо що спільного між праведністю та беззаконням, або яка спільність у світла з темрявою?   16 Або яка згода поміж Божим храмом та ідолами? Бо ви храм Бога Живого, як Бог прорік: Поселюсь серед них і ходитиму, і буду їм Богом, а вони будуть народом Моїм! 17 Вийдіть тому з-поміж них та й відлучіться, каже Господь, і не торкайтесь нечистого, і Я вас прийму, 13 : 5 Випробовуйте самих себе, чи ви в вірі, пізнавайте самих себе. ... Ісус Христос у вас? Хіба тільки, що ви не такі, якими мали б бути.

Галатів 4 : 8 Та тоді, не знаючи Бога, служили ви тим, що з істоти богами вони не були.  9 ...вертаєтесь знов до слабих та вбогих стихій, яким хочете знов, як давніше, служити?   15 ...якби було можна, то ви вибрали б очі свої та мені віддали б! 16 Чи ж я став для вас ворогом, правду говорячи вам? 17 Недобре пильнують про вас, але вас відлучити хочуть, щоб ви пильнували про них. 30 Та що каже Писання? Прожени рабиню й сина її, бо не буде спадкувати син рабині разом із сином вільної. 6 : 2 Носіть тягарі один одного, і так виконаєте закона Христового. 9 А роблячи добре, не знуджуймося, бо часу свого пожнемо, коли не ослабнемо. 10 Тож тому, поки маємо час, усім робімо добро, а найбільш одновірним!

Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (27.10.2011) | Автор: Анатолій Войтко E
Переглядів: 707 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0