ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 19.04.2024, 16:42

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

ЯК ПОБОЖНИМ ПРАВИТИ СВІТОМ

У багатьох склалося хибне враження, що Христос у Новім Завіті каже не приймати участі в житі світському, не жити Законом Божим.

Це не так, поки не Цар у нас Бог.

Матвія 5 : 17 Не подумайте, ніби Я руйнувати Закон чи Пророків прийшов, Я не руйнувати прийшов, але виконати. 18 Поправді ж кажу вам: доки небо й земля не минеться, ані йота єдина, ані жаден значок із Закону не минеться, аж поки не збудеться все . 11 : 12 ...Царство Небесне здобувається силою....

Марка 13 : 34 ...дав рабам своїм владу ...  

Луки 11 : 23 Хто не зо Мною, той проти Мене; і хто не збирає зі Мною, той розкидає! 17 : 21 і не скажуть: Ось тут, або: Там. Бо Божеє Царство всередині вас!

1Коринтян 3 : 20 Бо Царство Боже не в слові, а в силі.

 

Неправда й те, що Христос приніс мир і спокій, і що казав любити  все. Навпаки, крім сказаного до приходу Христа в Законі Божім і у пророків,

навчає, як до кого ставитися.

Матвія 7 :  6 Не давайте святого псам, і не розсипайте перел своїх перед свиньми, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і, обернувшись, щоб не розшматували й вас... 10 : 34 ...Я (Христос) не мир принести прийшов, а меча. 16 : 24 ...Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною 17 : 7 Хто ж із вас, мавши раба, що оре чи пасе, скаже йому, як він вернеться з поля: Негайно йди та сідай до столу? 8 Але чи ж не скаже йому: Приготуй що вечеряти, і підпережись, і мені прислуговуй, аж поки я їстиму й питиму, а потому ти сам будеш їсти та пити?

Луки 6 :  26 Горе вам, як усі люди про вас говоритимуть добре... 11 : 23 Хто не зо Мною, той проти Мене; і хто не збирає зі Мною, той розкидає! 12 : 47 А раб той, що знав волю свого господаря, але не приготував, ані не вчинив згідно волі його, буде тяжко побитий. 48 Хто ж не знав, а вчинив кари гідне, буде мало він битий. Тож від кожного, кому дано багато, багато від нього й жадатимуть. А кому багато повірено, від того ще більше жадатимуть.  49 Я прийшов огонь кинути на землю, і як Я прагну, щоб він уже запалав! 51 Чи ви думаєте, що прийшов Я мир дати на землю? Ні, кажу вам, але поділ!

Римлян 1 : 29 Вони повні всякої неправди, лукавства, зажерливости, злоби, повні заздрости, убивства, суперечки, омани, лихих звичаїв, 30 обмовники, наклепники, богоненавидники, напасники, чваньки, пишні, винахідники зла, неслухняні батькам, 31 нерозумні, зрадники, нелюбовні, немилостиві. 32 Вони знають присуд Божий, що ті, хто чинить таке, варті смерти, а проте не тільки самі чинять, але й хвалять тих, хто робить таке.  2 : 8 а сварливим та тим, хто противиться правді, але кориться неправді, лютість та гнів. 9 Недоля та утиск на всяку душу людини, хто чинить зле, юдея ж перше та Гелена

2 Тимофія 2 : 18 вони погрішилися в правді, казавши, що воскресіння було вже, і віру деяких руйнують.

Юди 1 : 22 І до одних, хто вагається, будьте милостиві, 23 спасайте і виривайте з огню, а до інших будьте милосердні зо страхом, і ненавидьте навіть одежу, опоганену від тіла!

Об’явлення 5 : 9-10  І Ти їх зробив для нашого Бога царями, і священиками, і вони на землі царюватимуть!

 

Також, багато хибно думають, що Христос казав не судити,

бо й це неправда. Навпаки, Христос наполегливіше вимагає чинити суд.

Матвія 5 : 21 Ви чули, що було стародавнім наказане: Не вбивай, а хто вб’є, підпадає він судові. 22 А Я вам кажу, що кожен, хто гнівається на брата свого, підпадає вже судові25 Зо своїм супротивником швидко мирися, доки з ним на дорозі ще ти, щоб тебе супротивник судді не віддав, а оя  щоб прислужникові тебе не передав, і щоб тебе до в'язниці не вкинули. 26 Поправді кажу тобі: Не вийдеш ізвідти, поки не віддаси ти й останнього шеляга! 48 Отож, будьте досконалі, як досконалий Отець ваш Небесний! 18 : 15 А коли прогрішиться твій брат оя ки тебе, іди й йому викажи поміж тобою та ним самим; як тебе він послухає, ти придбав свого брата.  16 А коли не послухає він, то візьми з собою ще одного чи двох, щоб справа всіляка ствердилась устами двох чи трьох свідків.  17 А коли не послухає їх, скажи Церкві; коли ж не послухає й Церкви, хай буде тобі, як поганин і митник!  23 :  23 найважливіше в Законі покинули: суд 25 : 30 А раба непотрібного вкиньте до зовнішньої темряви

Луки 12 : 14 А Він відказав йому: Чоловіче, хто поставив над вами Мене за суддю або за подільника? 47 А раб той, що знав волю свого господаря, але не приготував, ані не вчинив згідно волі його, буде тяжко побитий. 48 Хто ж не знав, а вчинив кари гідне, буде мало він битий. Тож від кожного, кому дано багато, багато від нього й жадатимуть. А кому багато повірено, від того ще більше жадатимуть. 22 :  29 щоб ви на престолах засіли судити

Івана 7 : 24 Не судіть за обличчям, але суд справедливий чиніть!  49 Та проклятий народ, що не знає Закону! 51 Хіба судить Закон наш людину, як перше її не вислухає, і не дізнається, що вона робить? 

1Коринтян 2 : 15 Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто. 16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів! 3 : 4 у Ім’я Господа Ісуса, як зберетеся ви та мій дух, із силою Господа нашого Ісуса, 5 віддати такого сатані на оя кий тіла, щоб дух спасся Господнього дня!  20 Бо Царство Боже не в слові, а в силі. 6 : 3 Хіба ви не знаєте, що ми будем судити Анголів, а не тільки життєве? 4 А ви, коли маєте суд за життєве, то ставите суддями тих, хто нічого не значить у Церкві. 14 : 24всі докоряють йому, усі судять його, 25 і так таємниці серця його виявляються, і так він падає ницьма і вклоняється Богові й каже: Бог справді між вами!

2Коринтян  3 : 9  Бо як служіння осуду слава

1Івана 4 : 17 Любов удосконалюється з нами так, що ми маємо відвагу на день судний, оя кий Він, такі й ми на цім світі.

1 Петра 2 : 15 Бо така Божа воля, щоб доброчинці гамували неуцтво нерозумних людей 4 : 17 Бо час уже суд розпочати від Божого дому 

 

 

Треба чинити окремо суд для праведних і для неправедних.

Матвія 25 : 30 А раба непотрібного вкиньте до зовнішньої темряви

Тобто, для неправедних має діяти Закон Божий – один, як до грішника.

 

А серед праведних, по різному судити, чим святіший —тим більше.

Луки 12 : 47 А раб той, що знав волю свого господаря, але не приготував, ані не вчинив згідно волі його, буде тяжко побитий. 48 Хто ж не знав, а вчинив кари гідне, буде мало він битий. Тож від кожного, кому дано багато, багато від нього й жадатимуть. А кому багато повірено, від того ще більше жадатимуть.

 

ЯВНО БОГ СПРАВЕДЛИВИЙ.

 

Вгрунтував Анатолій Войтко - автор Проекту
"КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ"

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-17-58

 

Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (27.10.2011) | Автор: Анатолій Войтко E
Переглядів: 858 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0