ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Середа, 24.04.2024, 16:25

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

Повернення СУДДІВ та РАД , як ПЕРШЕ було (завершення)

Повторення Закону 1 : 13 Візьміть собі мужів мудрих, і випробуваних, і знаних вашим племенам, і я поставлю їх на чолі вас. 16 І наказав я того часу вашим суддям, говорячи: Вислуховуйте суперечки між вашими братами, і розсуджуйте справедливо між чоловіком та між братом його, та між приходьком його. 17 Не будете звертати уваги на обличчя в суді, як малого, так і великого вислухаєте, не будете боятися обличчя людини, бо суд Божий він! ...  Хіба тут не сказано, що Божий суд від людей, але тих,  які не бояться обличчя людини. Справді — Бог в нас! 19 : 18 І судді добре дослідять, а ось свідок неправдивий той свідок, неправду говорив на брата свого,19 то зробите йому так, як він замишляв був зробити своєму братові, і вигубиш зло з-посеред себе.  23 :  15  бо Господь, Бог твій, ходить у середині табору твого, щоб тебе спасати, і видавати ворогів твоїх тобі....

Числа 25 : 8 І ввійшов він (Пінхас) за Ізраїлевим мужем до середини мешкання, та й пробив їх обох ізраїльтянина та ту жінку, аж через її черево. І була стримана поразка Ізраїлевих синів. Псалми 105(106) : 30 І встав тоді Пінхас та й розсудив, і зараза затрималась, 31 і йому пораховано в праведність це, з роду в рід аж навіки. Справді — Бог в нас!

Певне, знаємо про

...випробування ними (євреями підчас виходу з Єгипту) Господа, коли казали: Чи є Господь серед нас, чи нема?  (Вихід 17 : 7).

Тобто вони не вірили, що Він у них. Тож вже не будьмо й ми такими, як ті.

Бо ж знаємо твердо, що Бог серед нас, що Бог в нас, то будьмо й ми в Ньому!

 Повертаймо суди і ради, як перше було.

У суді праведнім оживе Правда і спільно з радами, людей від Бога, прийде Справедливість!

 

Євангеліст повинен жити за Новим,

але й застосовувати Старий Завіт!

* * *

 

ДЕ І КОЛИ СУД БОЖИЙ

Ісаї 22 : 14 І відкрив Господь Саваот в мої уші: Напевно не проститься вам беззаконство оце, аж поки ви не помрете, промовив Господь, Бог Саваот. 16 Що ти тут маєш, і хто тут у тебе, що гроба для себе тут видовбав? Ти вирубав на висоті свого гроба, ти видовбав в скелі оселю собі, 17 та Господь тебе з силою викине, лицарю, і хапаючи, схопить тебе, 18 звиваючи, звине тебе на клубок, і кине, як кулю, у землю простору, і там ти помреш, і підуть туди й вози славні твої, о ганьбо ти дому свого господаря! 19 І попхну тебе з стану твого, і скину тебе з того місця, на якому стоїш.   26 : 8 І на дорозі судів Твоїх, Господи, маємо надію на Тебе: За Ймення Твоє та за пам'ять Твою пожадання моєї душі, 9 за Тобою душа моя тужить вночі, також дух мій в мені спозаранку шукає Тебе, бо коли на землі Твої суди, то мешканці світу навчаються правди! 10 Хоч буде безбожний помилуваний, то проте справедливости він не навчиться: у краю правоти він чинитиме лихо, а величности Господа він не побачить!   28 : 26 І за правом напутив його, його Бог його вивчив цього:  27 Бож не бороною чорнуха молотиться, і коло возове не ходить по кмині, а палицею б'ють чорнуху та києм той кмин.  28 Розтирається збіжжя? Ні, бо його не назавжди молотиться конче, і підганяють коло возове та коні на нього, а не розтирають його.

Псалми 71 : 1 Боже, Свої суди цареві подай, а Свою справедливість для сина царевого, 2 хай він правдою судить народа Твого, а вбогих Твоїх справедливістю! 3 Нехай гори приносять народові мир, а пагірки правду. 4 Він судитиме вбогих народу, помагатиме бідним, і тиснути буде гнобителя! 5 Будуть боятися Тебе, поки сонця, і поки місяця, з роду до роду! 6 Він зійде, як дощ на покіс, немов краплі, що зрошують землю! 7 Праведний буде цвісти в його дні, а спокій великий аж поки світитиме місяць, 8 і він запанує від моря до моря, і від Ріки аж до кінців землі!  11 І впадуть перед ним усі царі, і будуть служити йому всі народи, 12 бо визволить він бідаря, що голосить, та вбогого, що немає собі допомоги! 13 Він змилується над убогим та бідним, і спасе душу бідних, 14 від кривди й насилля врятує їхню душу, їхня кров дорога буде в очах його! 139(140) : 12 Злоязична людина щоб міцною вона не була на землі, людина насильства бодай лихо спіймало її, щоб попхнути на погибіль!  13 Я знаю, що зробить Господь правосуддя убогому, присуд правдивий для бідних, 14 тільки праведні дякувати будуть Іменню Твоєму, невинні сидітимуть перед обличчям Твоїм!

 

Слуга Божий, дослідник Біблії - Анатолій Войтко – громадський правозахисник,

автор Проекту «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-17-58



Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (30.10.2011) | Автор: Анатолій Войтко E
Переглядів: 685 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0