ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 29.03.2024, 10:03

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

ВЕЛИЧ ЛЮДИНИ БОЖОЇ

Матфія 5 : 48 Отож, будьте досконалі, як досконалий Отець ваш Небесний!

Івана 6 : 56 Хто тіло Моє споживає та кров Мою п'є, той в Мені перебуває, а Я в ньому. 57 ... той, хто Мене споживає, і він житиме Мною. 9 : 31 ... хто ж богобійний, і виконує волю Його, того слухає Він. 33 Коли б не від Бога був Цей, Він нічого не міг би чинити. 14 : 12 Поправді, поправді кажу вам: Хто вірує в Мене, той учинить діла, які чиню Я, і ще більші від них він учинить, бо Я йду до Отця.  17 Духа правди, що Його світ прийняти не може, бо не бачить Його та не знає Його. Його знаєте ви, бо при вас перебуває, і в вас буде Він. 20 Того дня пізнаєте ви, що в Своїм Я Отці, а ви в Мені, і Я в вас. 21 Хто заповіді Мої має та їх зберігає, той любить Мене. А хто любить Мене, то полюбить його Мій Отець, і Я полюблю Його, і об'явлюсь йому Сам.  

Римлян 8 :  28 І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре. 29 Бо кого Він передбачив, тих і призначив, щоб були подібні до образу Сина Його, щоб Він був перворідним поміж багатьма братами. 30 А кого Він призначив, тих і покликав, а кого покликав, тих і виправдав, а кого виправдав, тих і прославив. 31 Що ж скажем на це? Коли за нас Бог, то хто проти нас? 32 Той же, Хто Сина Свого не пожалів, але видав Його за всіх нас, як же не дав би Він нам із Ним і всього? (в нас –  Господь і ми – в Господі, бо Він в нас а ми в Ньому).

1Коринтян 1 : 20-30 А з Нього ви в Христі Ісусі, що став нам мудрістю від Бога, праведністю ж, і освяченням, і відкупленням, 31 щоб було, як написано: Хто хвалиться, нехай хвалиться Господом! 2 : 16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів! 3 : 16 Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває? 6 : 19 Хіба ви не знаєте, що ваше тіло то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте, і ви не свої? 20 15 : 47 Перша людина з землі, земна, друга Людина із неба Господь. 49 І, як носили ми образ земного, так і образ небесного будемо носити.

2Коринтян 1 : 18 Ми ж відкритим обличчям, як у дзеркало, дивимося всі на славу Господню, і зміняємося в той же образ від слави на славу, як від Духа Господнього. 4 : 7 А ми маємо скарб цей у посудинах глиняних, щоб велич сили була Божа, а не від нас.

Галатів 3 : 26 Бо ви всі сини Божі через віру в Христа Ісуса!  4 : 6 А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина Свого, що викликує: Авва, Отче! 7 Тому ти вже не раб, але син. А як син, то й спадкоємець Божий через Христа. 8 Та тоді, не знаючи Бога, служили ви тим, що з істоти богами вони не були. 19 Дітки мої, я знову для вас терплю муки породу, поки образ Христа не відіб’ється в вас! (Він – Спаситель, ми - спасителі).

Филип’ян 2 : 5 Нехай у вас будуть ті самі думки, що й у Христі Ісусі! 6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним, 4 : 13 Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі.

Ефесян 1 : 10 для урядження виповнення часів, щоб усе об’єднати в Христі, що на небі, і що на землі. 17 щоб Бог Господа нашого Ісуса Христа, Отець слави, дав вам Духа премудрости та відкриття для пізнання Його, 19 і яка безмірна велич Його сили в нас, що віруємо ...  2 : 4 Бог же, багатий на милосердя, через Свою превелику любов, що нею Він нас полюбив, 5 і нас, що мертві були через прогріхи, оживив (вже) разом із Христом, спасенні ви благодаттю, 6 і разом із Ним воскресив (вже), і разом із Ним посадив  (вже) на небесних місцях у Христі Ісусі, 7 щоб у наступних віках показати безмірне багатство благодаті Своєї в добрості до нас у Христі Ісусі.   21 що на ньому вся будівля, улад побудована, росте в святий храм у Господі, 22 що на ньому і ви разом будуєтеся Духом на оселю Божу. 4 : 13 аж поки ми всі не досягнемо з’єднання віри й пізнання Сина Божого, Мужа досконалого, у міру зросту Христової повноти 24 і зодягнутися в нового чоловіка, створеного за Богом у справедливості й святості правди. 5 : 1 Отже, будьте наслідувачами Богові, як улюблені діти, 2 і поводьтеся в любові, як і Христос полюбив вас, і видав за нас Самого Себе...

Колосян 1 : 27 що їм Бог захотів показати, яке багатство слави цієї таємниці між поганами, а вона Христос у вас, надія слави! 28 Його ми проповідуємо, нагадуючи кожній людині й навчаючи кожну людину всякої мудрости, щоб учинити кожну людину досконалою в Христі.   3 : 1 Отож, коли ви воскресли з Христом, то шукайте того, що вгорі, де сидить Христос по Божій правиці. 2 Думайте про те, що вгорі, а не про те, що на землі. 3 Бож ви вмерли, а життя ваше сховане в Бозі з Христом. 4 Коли з’явиться Христос, наше життя, тоді з’явитеся з Ним у славі і ви.  10 та зодягнулися в нову, що відновлюється для пізнання за образом Створителя її, 11 де нема ані геллена, ані юдея, обрізання та необрізання, варвара, скита, раба, вільного, але все та в усьому Христос!

  1Солунян 5 : 5 Бо ви всі сини світла й сини дня. Не належимо ми ночі, ні темряві.

1Тимафія 6 : 14 щоб додержав ти заповідь чистою та бездоганною аж до з’явлення Господа нашого Ісуса Христа, 15 що його свого часу покаже блаженний і єдиний міцний, Цар над царями та Пан над панами

2Тимофія 1 : 8 Тож, не соромся засвідчення Господа нашого, ні мене, Його в’язня, але страждай з Євангелією за силою Бога, 3 : 17 щоб Божа людина була досконала, до всякого доброго діла готова

Євреїв 2 : 7 Ти його (чоловіка - людину) вчинив мало меншим від Анголів, і честю й величністю Ти вінчаєш його, і поставив його над ділами рук Своїх, 8 усе піддав Ти під ноги йому! А коли Він піддав йому (чоловіку - людині) все, то не залишив нічого йому непідданого. А тепер ще не бачимо, щоб піддане було йому все. 9 Але бачимо Ісуса, мало чим уменшеним від Анголів, що за перетерплення смерти Він увінчаний честю й величністю, щоб за благодаттю Божою смерть скуштувати за всіх. 10 Бо належало, щоб Той, що все ради Нього й усе від Нього, Хто до слави привів багато синів, Провідника їхнього спасіння вчинив досконалим через страждання. 11 Бо Хто освячує, і ті, хто освячується усі від Одного. З цієї причини не соромиться Він звати братами їх, кажучи: 12 Сповіщу про Ім’я Твоє браттям Своїм, буду хвалити Тебе серед Церкви! 13 І ще: На Нього я буду надіятися! І ще: Ото Я та діти, яких Бог Мені дав. 17 Тому мусів бути Він у всьому подібний братам... 18 Бо в чому був Сам постраждав, випробовуваний, у тому Він може й випробовуваним помогти.   3 : 1 Отож, святі брати, учасники небесного покликання, уважайте на Апостола й Первосвященика нашого ісповідання, Ісуса, 2 що вірний Тому, Хто настановив Його, як був і Мойсей у всім домі Його, 3 бо гідний Він вищої слави понад Мойсея, поскільки будівничий має більшу честь, аніж дім. 4 Усякий бо дім хтось будує, а Той, хто все збудував, то Бог.  6 Христос же, як Син, у Його домі. А дім Його ми, коли тільки відвагу й похвалу надії додержимо певними аж до кінця. 4 : 12 бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше від усякого меча обосічного,– проходить воно аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків, і спосібне судити думки та наміри серця;  7 : 3 Він без батька, без матері, без родоводу, не мав ані початку днів, ані кінця життя, уподобився Божому Сину, пробуває священиком завжди. 9 : 23 Отож, треба було, щоб образи небесного очищалися цими, а небесне саме кращими від оцих жертвами. 24 Бо Христос увійшов не в рукотворну святиню, що була на взір правдивої, але в саме небо, щоб з’явитись тепер перед Божим лицем за нас, 10 : 16 Оце заповіт, що його по цих днях встановляю Я з ними, говорить Господь, Закони Свої Я дам в їхні серця, і в їхніх думках напишу їх. 17 А їхніх гріхів та несправедливостей їхніх Я більш не згадаю! 18 А де їхнє відпущення, там нема вже жертвоприношення за гріхи. 19 Отож, браття, ми маємо відвагу входити до святині кров'ю Ісусовою, 20 новою й живою дорогою, яку нам обновив Він через завісу, цебто через тіло Своє, 21 маємо й Великого Священика над домом Божим 12 : 10 Ті нас за короткого часу карали, як їм до вподоби було, Цей же на користь, щоб ми стали учасниками Його святости. 14 Пильнуйте про мир зо всіма, і про святість, без якої ніхто не побачить Господа. 18 Бо ви не приступили до гори дотикальної та до палючого огню, і до хмари, і до темряви, та до бурі, 19 і до сурмового звуку, і до голосу слів, що його ті, хто чув, просили, щоб більше не мовилось слово до них. 20 Не могли бо вони того витримати, що наказано: Коли й звірина до гори доторкнеться, то буде камінням побита. 21 І таке страшне те видіння було, що Мойсей проказав: Я боюся й тремчу!... 22 Але ви приступили до гори Сіонської, і до міста Бога Живого, до Єрусалиму небесного, і до десятків тисяч Анголів, 23 і до Церкви первороджених, на небі написаних, і до Судді всіх до Бога, і до духів удосконалених праведників, 24 і до Посередника Нового Заповіту до Ісуса, і до покроплення крови, що краще промовляє, як Авелева. 25 Глядіть, не відвертайтеся від того, хто промовляє. Бо як не повтікали вони, що зреклися того, хто звіщав на землі, то тим більше ми, якщо зрікаємся Того, Хто з неба звіщає, 26 що голос Його захитав тоді землю, а тепер обіцяв та каже: Ще раз захитаю не тільки землею, але й небом. 27 А ще раз визначає заміну захитаного, як створеного, щоб зосталися ті, хто непохитний.

1Петра 1 : 15 але за Святим, що покликав вас, будьте й самі святі в усім вашім поводженні, 16 бо написано: Будьте святі, Я бо святий! 2 : 5 І самі, немов те каміння живе, будуйтеся в дім духовий, на священство святе...

1Івана 3 : 2 Улюблені, ми тепер Божі діти, але ще не виявилось, що ми будемо. Та знаємо, що, коли з’явиться, то будем подібні до Нього, бо будемо бачити Його, як Він є. 4 : 17 Любов удосконалюється з нами так, що ми маємо відвагу на день судний, бо який Він, такі й ми на цім світі.

Об’явлення 3 : 21 Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його. 12 : 11 І вони його перемогли кров’ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерти!

Захарія 12 : 8 Того дня оборонить Господь єрусалимського мешканця, і буде того дня той, хто спотикається серед них, як Давид, а дім Давидів як Бог, як Ангол Господній перед ними.

Даниїла 7 : 18 І приймуть царство святі Всевишнього, і будуть міцно держати царювання аж навіки, і аж на віки віків. 27 А царство, і панування, і велич царств під усім небом буде дане народові святих Всевишнього. Його(і Христове – Матвія 16 : 28, і наше – Луки 22 : 29-30) царство буде царство вічне, а всі панування Йому будуть служити й будуть слухняні.

Псалми 8 : 6 А однак учинив Ти його мало меншим від Бога, і славою й величчю Ти коронуєш його! 7 Учинив Ти його володарем творива рук Своїх, все під ноги йому вмістив: 8 худобу дрібну та биків, їх усіх, а також степових звірів диких,    9 птаство небесне та риби морські, і все, що морськими дорогами ходить! (16)17 : 15 А я в правді побачу  обличчя Твоє, і, збудившись, насичусь Твоєю подобою! 44(45) : 17 Замість батьків Твоїх будуть сини Твої, їх по цілій землі Ти поставиш володарями. 81(82) : 6 Я сказав був: Ви боги, і сини ви Всевишнього всі

Повторення Закону 18 : 13 Бездоганний будеш ти перед Господом, Богом своїм,

Числа 15 : 39 І буде вона вам за кутаса, і будете бачити його, і пам’ятатимете всі Господні заповіді, і виконаєте їх, і не будете оглядатися за серцем своїм та за очима своїми, за якими йдучи, ви зраджуєте, 40 щоб згадували ви та виконували всі Мої заповіді, і будьте святі для вашого Бога!

  Левит 11 : 44 Бо Я Господь, Бог ваш, і ви освятитеся, і будьте святі, бо святий Я... 45 ...І будьте святі, бо святий Я 19 : 2 ...Будьте святі, бо святий Я, Господь, Бог ваш! 20 : 7 І ви будете освячуватися, і будьте святі, бо Я Господь, Бог ваш!

Вихід 7 : 1 ...Я поставив тебе замість Бога для фараона, а твій брат Аарон буде пророк твій. 19 :  6 А ви станете Мені царством священиків та народом святим.  

         Бутя 3 : 22 32 : 25-29 І сказав: Не Яків буде називатися вже ймення твоє, але Ізраїль, бо ти боровся з Богом та з людьми, і подужав. 30-31 

Дослідник Біблії, слуга Божий – Анатолій Войтко, автор Проекту «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-17-58

Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (25.12.2011) | Автор: Анатолій Войтко E W
Переглядів: 1641 | Коментарі: 7 | Теги: народ святий, велич людини Божої, царство священиків, Божа людина, будьте святі, людина богоподібна, досконалість людини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Voytko0512  
0
Матвія 17 : 25 Вінвідказує: Так. І як він увійшов до дому, то Ісус попередив його та сказав: Як ти думаєш,Симоне:царі земні з кого беруть мито абоподатки: від синів своїх, чи чужих?  26А як той відказав: Від чужих, то промовивдо нього Ісус: Тож вільні сини!  27 Та щоб їх не спокусити, піди над море, та вудку закинь, і яку першу рибу ізловиш, візьми, і рота відкрий їй,і знайдеш статира; візьми ти його, і віддай їм за Мене й за себе...     18 : 1 Підійшли до Ісуса тодіЙого учні, питаючи: Хто найбільший у Царстві Небеснім? 2Він же дитину покликав, і поставив її серед них,  3та й сказав: Поправді кажу вам: коли не навернетесь,і не станете, як ті діти, не ввійдете в Царство Небесне!   4Отже, хто впокориться, як дитина оця, той найбільший у Царстві Небеснім5І хто прийме таку дитину одну в Моє Ймення, той приймає Мене.  18 Поправді кажу вам: Що тільки зв'яжете на землі, зв'язане буде на небіщо тільки розв'яжете на землі, розв'язане будена небі. 19 Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всякуріч, то коли вони будуть просити за неї, станеться їм від Мого Отця, що на
небі! 20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0