ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 29.03.2024, 12:56

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

Безбожний впаде у своє зло

Безбожний впаде у своє зло

Все, що ми робимо в житті підкорене певним правилам і принципам. Без загальноприйнятих правил наше життя перетворилося б на повну дизгармонію, хаос. Та багато людей  думають, що постанови тільки заважають їм жити. Вони не бачать ніякої користі від їх дотримання і виконання. І все ж таки закони потрібні. Що би творилося коли б водії перестали виконувати правила дорожнього руху і придумали б кожен свої власні? Вірно: до аварії із смертельним кінцем недалеко. Історія ж доказала, що які б закони люди не придумали, то надійні лише ті, які співпадають з Божими законами

Часто ми ігноруємо біблейськими правилами і постановами праведного життя. Згідні ми чи ні, але ці закони є для нашого ж блага і захисту, як і закони, що діють в природі. Якщо Бог встановлює якесь правило, то можна бути переконаним в тому, що на це є вагома причина. Певні закони і правила являються частиною існування Всесвіту. Бог— є Бог порядку. Коли ми слухаємося Його, то насолоджуємося благодаттю спокою, миру, достатку, безпеки. Коли ж порушуємо установлені ним закони, то переживаємо страшні наслідки. Бог відкидає від Себе тих, хто відкидає від себе Його знання, а народ без Божого знання загине: „Погине народ мій за те, що не має знання” (Осії 4:6).

На жаль багато людей, що живуть на Україні і вважають себе християнами, займаються всякими нечистими і   брудними справами навіть нерозуміючи, який негативний вплив мають ці речі на їх особисте життя, а  все по тій же причині, що не мають знань від Бога. Поставмо собі запитання: „Що поганого є в гороскопах, гаданні, містиці?” Дехто хоче знати, що його чекає у майбутньому, особливо молодь, якій цікаво узнати про жениха чи наречену. Вони викидають свої гроші і час на вітер, на марноту. А потім носяться з отриманою інформацією і підганяють її під себе, чекаючи виконання. Замість того, щоб бути вільними у виборі і прислухатися до свого серця і керуватися здоровим (обновленим Словом Божим) розумом—вони робляться залежними від розположення зір на небі (гороскопи), ліній на руці (хіромантія), від того, що їм скажуть викликанні духи вмерлих вже людей (окультизм), карти, “кофейні гущі” (гадання) і т.д. Ті, хто говорять, що можуть бачити майбутнє завжди приваблювали до себе велику увагу. Та для Бога є гидотою усі ті, які вміють гадати, ворожити ворожбу (по хмарах, птахах, деревах, зорях і т.д.), хто вміє чарувати і хто є чорнокнижник, і хто викликає дух померлого, чи дух віщого і щось питає у них, хто проводить дітей своїх через вогонь.

Бог проти того, щоб люди жили по поганських законах, захоплювалися окультизмом, займалися чорною чи білою магією, зверталися до гіпнотизерів чи екстрасенсів. Бо всі ці звернення є не по Божій волі і приведуть народ до загибелі (Повторення закону 18:9-13).

В газетах і журналах друкуються гороскопи, заохочуються гадання, чарування і навіть такі, визнані світом ганебні речі, як блуд, гомосексуалізм, лісбіянство, скотоложство  і мастурбація. Попираючи християнську мораль нашим людям непомітно підсовується і нав’язується весь бруд і нечистота поганського цього світу. Звичайно, що той, хто торкається цього не задумується, як до цих речей відноситься Бог? А святий Бог говорить, що якщо хто зробить одну із цих гидот і не покається, то буде знищений з-посеред народу свого (Левитам 18:29). Він просить людей не занечищатися і не споганюватися цією гидотою і паскудством, щоб не стала нечистою земля, на якій ми живемо, і не виригнула мешканців своїх. Людина —розумне творіння Бога. Це тварини живуть за законами, якими наділив Бог природу, де усе регулюється похотями у чітко визначений час і інстинктами. Людина має розсудливість і здатність спілкуватися: розмовляти, слухати, робити висновки, вибирати добре чи зле, вона не тільки може, а й повинна спілкуватися із своїм Творцем, для того, щоб розвивати з ним живі і реальні відношення. Не рідко Бог говорить з людиною мовою хвороби, як із  Йовою, іноді поразкою, іноді сприянням в добрій справі, іноді відведенням від біди, і таке інше. Бог часто говорить до людини під час читання Слова або під час молитви. Хто пізнає істину, той зрозуміє для чого він просинається кожного ранку, дихає, їсть, спить—саме для того, щоб  спілкуватися з своїм Небесним Отцем,  пізнавати Його так сильно і так глибоко, як знав Його Ісус. „Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх” (Приповісті 3:6). Пізнати Його бажання, характер, природу, плани, мрії, Його дороги. А потім, як наслідок того спілкування, навчитися ходити Його дорогою впродовж усього дня й життя, відчувати Бога поруч у всіх своїх думках, словах і справах. Від постійного спілкування з Богом—ми все більше пізнаємо Його і все більше перестаємо бути колишніми. Тому що Бог настільки любить грішну людину, що все прощає тому, хто кається, і Бог приймає її в Свої обійми такою, як вона є, але й далі, Божа любов працює над людиною, ніколи не залишить людину такою, як вона була, а омиє, освітлить, очистить і освятить в круговерті земного життя, змінить її характер, волю, почуття, думки, мотиви, бажання, мрії, слова, вчинки і все життя, — порятує від гріхів і від смерти.

Бог довготерпить і чекає, щоб люди прийшли до пізнання істини і покаялися в своїх гріхах і нечистотах. Але, як покаятися, коли не знаєш в чому каятися? А як узнати, якщо ніколи не читати Слова Божого? Вихід є—відкрити Біблію і вона розповість, як потрібно жити в цьому світі, щоб не загинути, а віддалитись від пасток смерті. Щоб показати, яка участь чекає майбутніх нечестивців за їх гріхи, до тла були спалені такі міста, як Содом і Гомора, були поруйновані їх околиці, і знищені всі мешканці цих міст: „І Господь послав на Содом і Гомору дощ із сірки й огню від Господа з неба” (Буття 19:24). Хто читав ці місця в Писанні, знає, що не лише це, вище перераховане, а й інші, описанні в Біблії беззаконня та блуд і відсутність правосуддя, що чинилися в тих містах,  привели до гніву Божого.

Народ іноді зберігається молитвами навіть від гніву Господнього. Це видно на прикладі міста Ніневія. Йона  був посланий Господом, щоб сповістити жителям цього міста, що всі вони загинуть за злі вчинки свої. Жителі Ніневії дуже налякалися, але, щоб уникнути кари, начальник міста, всі люди, і навіть маленькі діти, стали поститися і молитися, щоб Бог помилував їх. Бог почув моливи народу і не знищив його з лиця землі. (і побачив Бог їхні  діла, що вони відвернулися від злих доріг своїх і пожалів Бог того зла, яке обіцяв, про яке сказав, що наведе на них, і не навів — Йона 3. 10).

З цього прикладу, видно, що Бог дозволяє людям жити так, як вони хочуть, але нещадно карає, якщо во-ни не каються в своїх гріхах, якщо не слухаються Його.

 Народе український! Хай благословить тебе Господь на чисте і святе життя: щоб процвітали на твоїй землі справедливість і захист знедолених, щоб всі чесні люди піднялися і почали діяти, щоб суд був без підкупу хабарництва та лицемірства, щоб розкрилися всі кримінальні злочини, щоб зникли корупції, здирництва та насильства, щоб була єдина соборна Україна від Сходу до Заходу, щоб зникли окультизм, гадання, чарування та інші гріхи, а людські серця збагатилися вічними та духовними цінностями, щоб множилися праведні і радів та тішився народ.

Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (05.02.2010)
Переглядів: 989 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ThelegionofThehorde  
0
It's like you're on a miosisn to save me time and money!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0