ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Субота, 20.04.2024, 10:00

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Червень » 27 » РЕЦЕПТ ВІД ПОЛІТИЧНОЇ КРИЗИ
12:54
РЕЦЕПТ ВІД ПОЛІТИЧНОЇ КРИЗИ

Від політичної кризи, вживання рецепту, описаного у Конституції України Божої http://zbzs-wm.ucoz.ua/index/0-17 , конче вилікує Україну. Бо ніколи не буде політичної кризи, якщо записати до Конституції, хоч оці дві статті:

Стаття 63. Політичній силі, яка не на 100% виконала (за результатами аналізу, виконаного незалежними міжнародними експертними організаціями, визначеними законом повноважними для такого аналізу) передвиборчі обіцянки, на наступних виборах, від результатів голосування, віднімаються набрані нею голоси, у відсотку недовиконання обіцянок.

Політична сила, яка не виконала 50% обіцянок передвиборчих та (або) не виконала, вже під час її владування, цілеспрямовано і стовідсотково законів, які видала, щоб вирішити негаразди і клопоти виборців – громадян різних статусів — втрачає право на існування.
Майно, у визначеному законом порядку, переходить у власність народу, тим силам, які виконали обіцянки.

Об’єднання громадян (в т.ч. політичне), в якому без поважних причин не забезпечене виконання статутних зобов’язань об’єднання перед більш як одним членом об’єднання, втрачає право на існування, а якщо таке невиконання мало негативні наслідки, то його засновники чи ті, хто очолює таке об’єднання, компенсують, у встановленому законом порядку, шкоду, заподіяну чесному і щирому члену об’єднання.

Стаття 64. Неправда – тяжкий злочин, що карається у лютості й у гніві (Послання до Римлян 2 : 8-9).

Висловлення прилюдно протилежно стосовно однієї події представниками влади, політики чи громадськості — мають бути дослідженні, неправда викрита, висвітлена а неправдомовець покараний у встановленому законом порядку. Але не більше, як впродовж трьох днів повинно бути встановлено: з якого боку правда, хто неправдомовець, якому з, визначених законом, покарань підлягає.

У випадку не виявлення неправдомовця впродовж тижня після події протилежних висловлювань, або якщо неправдомовець не звільнений з посади і не покаявся в цей період перед загалом, на який виніс неправду, а кара не визначена або не відповідна закону чи наслідку від завданої неправдивим висловлюванням шкоди, то прокурор України чи відповідної територіальної одиниці не вправі займати займану посаду.

Підлеглий, якщо начальника, будь-якого вищого рівня, не виявив у його неправді, про яку йому стало відомо, не вправі бути державним службовцем

Якщо вистачить мужності заглянути до Конституції України Божої глибше, то дізнаєтеся, що таких, дієвих рецептів, є ще — на всі випадки.

Дізнаєтеся, що з усіх халеп, в яких є нині Україна, вийти не важко і швидко.

Бо не надто трудно вирішити негаразди, коли їх вирішувати, щиро по Божому, думаючи про інших - праведних, а вирішення негараздів покласти на гнобителів.

Ось тут коротко рецепти зцілення ще від 2-х основних криз (правової і економічної):

-           від правової:  

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-06-26-43 ,

вживання якого конче знищить беззаконня і корупцію,

зменшить потребу у державних контролюючих органах, в СІЗО і у в’язницях,

а закони діятимуть чітко і невідворотно;

-           від економічної:

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-06-25-42 ,

вживання якого конче нагодує і вдягне, обігріє і напоїть змерзлих і спраглих,

бо дасть роботу, заробіток і житло, і спокійну старість.

Анатолій Войтко - автор Проекту

"КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ"

(Нетішин)
Переглядів: 1508 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0