ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 19.04.2024, 12:16

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 16 » ШЛЯХ ДО УСПІХУ ПО БОЖОМУ
22:19
ШЛЯХ ДО УСПІХУ ПО БОЖОМУ

Хибно, у Церквах, наша гордість не дає нам справедливими бути.

Ми найперше прагнемо навчати побожного — давати!

 

А як давати тоді, коли, крім бажання давати, нема нічого?

 

Без науки, як чесно і справедливо із вдячністю брати, те що дають, щоб після бути тим, що має що давати, наука давати, то безглуздя — забрати у немовляти груди (не дати ссати) і навчати його давати. Це родить прикрість або й ненависть у тих, хто нічого немає.

Тому, перше навчімо немовля (тобто тих, хто лише прийшов до Церкви) із вдячністю груди ссати – пізнати Божу любов від нас, після — так дайте: на ноги стати, мужніти – пізнати різницю між злом і добром, Істину пізнати – зло добром перемагати, вдячним бути... і так дайте людині  — взяти все, що Бог дав, аж тоді й вона — з радістю буде давати!

         Згоден, щоб немовляті дати груди ссати, треба таку маму мати, щоб молоко мала і немовля, щоб за своє рахувала.

Але ж ми християни. Нам написано в Біблії: 2Коринтян 8 : 11 А тепер закінчіть роботу, щоб ви, як горливо бажали, так і виконали б у міру можности.  12 Бо коли є охота, то приємна вона згідно з тим, що хто має, а не з тим, чого хто не має. 13 Хай не буде для інших полегша, а тягар для вас, але рівність для всіх.  14 Часу теперішнього ваш достаток нехай нестаткові їхньому допоможе, щоб і їхній достаток був на ваш нестаток, щоб рівність була,  15 як написано: Хто мав багато, той не мав зайвини, а хто мало, не мав недостачі.

         Отже, прийшли до того місця звідки вийшли — ставаймо прикладом, виконуймо написане.

Ісаї 58 : 1 Кричи  горло, не стримуйсь, свій голос повищ, мов у сурму, й об'яви ти народові Моєму про їхній переступ, а домові Якова їхні гріхи! 10 і будеш давати голодному хліб свій, і знедолену душу наситиш, тоді то засвітить у темряві світло твоє, і твоя темрява ніби як полудень стане... 

Єзикіїль 13 : 19 І ви безчестите Мене в Мого народу за жмені ячменю та за кришки хліба, забиваючи душі, що не повинні б умирати, та лишаючи при житті душі, що не повинні б жити, своїми обманами Моєму народові, що слухають лжу. 22 За те, що ви лжею заподіяли біль серцю праведного, хоч Я не зробив йому болю, і за те, що ви зміцнюєте руки безбожного, щоб він не відвернувся від своєї злої дороги, щоб спасти його при житті, ...

Єзикіїль 16 : 49 Ось оце була провина твоєї сестри Содоми: пиха, ситість їжі та преспокійний спокій були в неї та в її дочок, а руки вбогого та бідного вона не зміцняла.

 

         ... І коли ж то ми будемо християнами?

Анатолій Войтко — автор проекту

 «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»   http://docme.ru/jN8        

Переглядів: 765 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0