ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Четвер, 25.04.2024, 16:07

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 26 » СВОБОДИ СЛОВУ НЕМА, НІ В УКРАЇНІ, НІ У ЄВРОПІ, НІ У СВІТІ
07:55
СВОБОДИ СЛОВУ НЕМА, НІ В УКРАЇНІ, НІ У ЄВРОПІ, НІ У СВІТІ

Допоки вважається справедливим прийняте правило рівності усіх, не може бути СВОБОДИ  СЛОВУ, якщо автор слова не зарекомендував себе видатним.

Бо коли хочете публікувати слово, якого чекає народ, але з цього приводу є багато сказано іншими, не меншими за вас авторами, то поважний ЗМІ, навіть той правдолюбний, котрий не боїться являти світу модну Правду, навіть тоді, коли він іноді публікує й таку, що вона зачіпає великих Світу цього, то і він — у вас не візьме для публікації матеріал. 

Справа у тім, що опублікувавши матеріал одного автора, засобу масової інформації треба давати можливість публікувати такий усім іншим авторам, бажаючим публікуватися по цій темі, адже — усі рівні, а якщо цих рівних сотні? Тому беруть матеріали найбільш відомих авторів, бо їх одиниці, а публікація, таких самих поважних, його опонентів теж є, навіть, бажаною.

Це безбожне правило. Бо хоч Бог навчає поділ робити (на злих і добрих), але Бог проти, щоб ділити земними мірками на великих і малих розумом та мудрістю. Бо земний розум у кожного земний, тому різний. Рівним буде, коли всі знатимуть Слово Боже, візьмуть з Одного джерела і розумітимуть. А як тепер, у випадку, коли дав Бог людині вбогій, далекій від влади і авторитетів, відкриття, варте уваги, то як його, такій людині, донести до людей?

Крім цього, у ЗМІ, куди звернеться автор, такому матеріалу оцінку не завжди дадуть, бо не фахівці щоб зрозуміти його важливість, а на суд фахівців не винести, бо на цю тему є сотні матеріалів і усі цікаві, ще й суперечать відкриттю.

І крім цього, як правило, коли матеріал справді потрібний людям, який руйнує їхнє гноблення, то він не сприймається тими, хто живе за кошт гнобителів. А, наприклад в Україні, це майже усі ЗМІ. І тому, щоб пройти якийсь конкурс публікацій подібних по темі матеріалів, то його теж не виграти, адже судді з відбору матеріалів теж усі не сприймають новизну, яка суперечить їхнім принципам.

А Бог проти відсторонення вбогих від рад, і навчає як ділити: на добро і зло. Наприклад, у цім випадку: чи матеріал будує людину й Світ, чи руйнує?

         Таку зміну законодавства, згідно поділу по Божому, треба домогтися у кожній країні і для Світу. Надто зараз, коли Світ у своїй масі побожний, такі зміни нагально доречні і доцільні.

Не повинен рівно мати доступ до ЗМІ злодій із добродієм. Бог навчає ненавидіти зло і любити правду, певне для справедливості, щоб правдою – добром перемагати зло – неправду і несправедливість.

Очевидно, що треба створювати для бажаючих непогодитися з оцінкою ЗМІ матеріалу їхньої діяльності, високодуховні суди із фахівців у галузях. То така рівність, стати перед судом праведним, буде справедливою.

24.08.2011р.  Анатолій Войтко –

автор Проекту «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»

 http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-17-58

 

Вірші з Біблії по темі:  2Коринтян 8 : 11 А тепер закінчіть роботу, щоб ви, як горливо бажали, так і виконали б у міру можности.  12 Бо коли є охота, то приємна вона згідно з тим, що хто має, а не з тим, чого хто не має. 13 Хай не буде для інших полегша, а тягар для вас, але рівність для всіх.  14 Часу теперішнього ваш достаток нехай нестаткові їхньому допоможе, щоб і їхній достаток був на ваш нестаток, щоб рівність була,  15 як написано: Хто мав багато, той не мав зайвини, а хто мало, не мав недостачі.

Переглядів: 1686 | Додав: Voytko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 oblomber  
0
Автор пишет: "... треба давати можливість публікувати такий усім іншим авторам, бажаючим публікуватися по цій темі, адже — усі рівні, а якщо цих рівних сотні?"

А если желающих тысячи?

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0