ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Четвер, 18.04.2024, 04:16

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Квітень » 1 » Розвиваймо події не всупереч здоровому глузду
20:48
Розвиваймо події не всупереч здоровому глузду

В Україні події розвиваються всупереч не так європейським стандартам і цінностям, як здоровому глузду. Демократії (за її, бажаним українському народу, визначенням) і прав людини (за їх, бажаним українському народу, визначенням), в Україні ще не було. — Чому? Тому, що ті демократи і політики, котрі плавають на поверхні доволі каламутного життя в Україні (не завжди українського), майже всі — не гідні Духу доброго українця соборної України.

Проявів, життя по Божому, є більше у Європі, ніж у Росії, це так. Проте, після стількох зрад, певне, що на Росію покладатися – безглуздо. Тому довіри має бути більше Європі, ніж Росії. Та цього явно не достатньо для спокійного життя у справедливому суспільстві, адже кризи Європу не минають. Бо й вона грабує та гнобить народи своїх країн несправедливим урядуванням народами, і тіньова економіка, і криза, і беззаконня та свавілля влади, хоч менше, ніж у нас, але є там, а розпусти і блуду всякого, то чи й не більше.

Отже, досконала — лише Божа наука життя, хто покладався на неї, розвивався точно.

Божу науку треба пізнати усім народом, бо вона діє соборно. Тобто єднанням, але не єднанням усіх, навіть злих, а лише тих, хто хоче жити праведними судами і радами добрих. Не окремими (в т. ч. об'єднаними в організації) демократами чи політиками — поплавками над місцем, де можна зловити рибу у воді, мутній від беззаконня і свавілля влади, мутній завдяки, по відношенню до народу нині, продажній демократії та політиці.

По Божому, рада голів рад (зібрань) добрих людей, котрі хочуть добра не тільки собі, а перше й іншим, чинить закони, урядування й правосуддя: злим людям — за Законом Божим, а людям добрим — за Законом Христовим й справді доброю радою.

Так влада справді у руках народу і можливе чесне самоврядування.

 

Шановні, Якщо Ви щирі у намірах зробити кращим життя в українській Україні, перестаньмо збирати, за чиїмись вподобаннями, самі себе до купи.

Давайте допоможемо зібратися не рабам нових гнобителів,

а тому гнобленому народу, який давно хоче бути зібраним,

лише заради справді Божого життя, якого справді треба народу.

Треба вибрати — жити по Божому.

Переконайтеся, що тільки так не може бути жодних халеп: ніяких криз, ні беззаконня, ні свавілля влади, ні тіньової економіки, ні корупції, ні хабарів, ні переслідувань або утисків невинних, ні неправди, ні несправедливості ...  Люди хочуть такого закону. 

Бо чию формувати політичну команду на заміну існуючій?

    Нових гнобителів, чи

    щирих у намірах збудувати країну Щастя справжнього, де чиниться право, правда, правосуддя і милосердя, за судами та радами, в якій Бог – правда і справедливість?

       Щоб жити, як боги, а в Україні це можливо, то треба порівнюватися не до Європи чи до ще більш безбожної (щодо управління суспільством) Росії, а до того, чи живемо (ми чи ті, на кого дивимося) по справді Божій науці життя.

         Достатньо взятись за цю справу, щоб вороги тоді справді правової держави – Україна, жахнулися їхнього безсилля, бо проти зібраного у добрій думці народу — нема сили.  Тож давайте з Вами, з усіма, хто правдою живе: думає, говорить і діє

—     змінімо цей Світ на Божий!

            Ви зможете зібрати цих людей і змінити владу на справді народну (народу праведного), де лідерами будуть ті, кому вони довірять правити собою.

            І хай це будете Ви, а я допоможу Вам, щоб швидко, без шкоди і законно.

 

Хай так буде!                           

Анатолій Войтко – голова Ради «З’єднання борців «За справедливість»,

 голва редакційної ради газети «Вісник малозахищених»,

 автор Проекту «Конституція України Божої» http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-80
Переглядів: 8206 | Додав: Voytko | Теги: розвиток подій в Україні, влада народу, відношення до народу, Хрестиянська Україна, Божий народ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Garinchi  
0
Мені дуже сподобалась ваша стаття,але говороти одне,а ось діяти то є зовсім інша справа

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0