ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

Вівторок, 23.04.2024, 08:21

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

ПРОРОЦТВО НА УКРАЇНУ
Архіважливе пророцтво Андрія Шаповалова, у моїм українськім перекладі. Дуже слушне і нагально насущне пророцтво, окрім висновку, щодо пророцтва: "Богу не потрібні твої плани, ідеї та мрії, йому потрібні твої очі, вуха і серце здатне виконати всі наміри Бога." — це не так! Богу потрібні твої очі, вуха і серце здатне виконати всі наміри Бога, і також Богу потрібні твої плани, ідеї та мрії, але такі, що вони в Господі. Бо у Бога написано, щоб були досконалими, як Отець небесний! (Матвія 5 : 48).

Тверде ЗАСНУВАННЯ
З Любов'ю Ісуса Христа дітям Божим! Понеділок, 28 листопада 2011 Андрій Шаповалов.


Нове покоління - покоління надприродного.
(Дуже важливо зрозуміти апостолам і пасторам)

"Викрадене покоління" (27 листопада 2011)

У той час, коли ми з вами сидимо в теплих і затишних молитовних будинках, сатана робить саме те, що повинна робити церква, захоплює і завойовує нові території і душі.
Хто взагалі колись ставив Богу питання, чому дух цього світу, настільки успішно рухається, в знищення цього покоління? Звідки у диявола стільки знання, того, що потрібно цьому поколінню?
Чому демони і біси так процвітають? І чому церква так відстає?
У мене особисто з'явилося це питання, я хотів про це знати, тому що я точно розумів, що тут щось не те, у сатани є звідкись інформація та одкровення, того, що повинно відбуватися саме зараз. Чому дух цього світу попереду і переважає, таке враження, що церква десь на п'ятдесят років відстала від життя.
І тут Дух Святий почав говорити в моє серце: сатана не може знати нічого наперед, пророцтво приховане від нього, до тих пір, поки не буде вивільнене Духом Бога, через пророків у атмосферу до церкви Христа. Але релігійна церква завжди гнала справжніх пророків і тому завжди була позбавлена Духовного зору, саме це сатані і потрібно.
У сатани існує унікальний рід демонічних військ, які відстежують одкровення, пророцтва, слова знання майбутнього і якщо церква не приймає це слово, то все це викрадає, бо диявол знає, що пророки Бога говорять істину.
Зауважте, що сила в знанні того, що має прийти на цю землю і якщо церква не хоче це знати, то це знання буде використано духами темряви.
Після того як пророцтво не було взято церквою, то його беруть духи оперують у другому небі, змінюють, перекручують і зневажають, потім починають впроваджувати його в це покоління, за допомогою кінофільмів, різної продукції, нового типу наркотиків, нового типу мистецтва, музики і тому подібних речей.
Церковні лідери по своїй дурості намагаються протистояти всьому цьому, але не можуть і зазнають краху, тому, що це покоління приготовлене Богом рухатися в надприродне і в цих одкровеннях. І якщо церква в цьому не рухається, то цьому поколінню дух світу, запропонує свій варіант надприродного і хоче церква та її лідери чути це чи ні, вони вже втратили це покоління.
Проблема не в тому, що ці одкровення вкрадені сатаною, а в тому, що від цих одкровень відреклася церква.
Унікальне те, що наше покоління повністю готове прийняти ці духовні одкровення, бо Дух Божий приготував саме це покоління, саме для цих одкровень.
Ви повинні все зрозуміти, що слово, вивільнене від Духа Бога це жива матерія, яка призначена для творення, яка якщо не буде використана церквою, то це одкровення буде захоплено духами темряви, потім воно буде перекручено, знівечене і піднесено цьому поколінню в абсолютно іншому світлі .
Багато років тому Бог через пророків своїх говорив, що буде музика, яка змінить життя, з першого разу вгадайте, чия музика зараз міняє життя? Точно не церковна. Подивіться на передачі, битва екстрасенсів, відьми, що діючі в серйозних духовних речах, мають свої програми, черевомовці, чарівники і ворожбити, вільно і відкрито являють свого бога, а церква в цей час співає, готується до вознесіння і проводить КВК і навідріз відрікається стосуватися надприродного, і проклинає все, що з цим пов'язано.
Просто насолоджуєшся, коли перечитуєш ветхий завіт і що відбувалося з пророками Бога. Згадайте Мойсея, як тільки він послухав Бога і кинув свій жезл, який перетворився на змія, те ж саме повторили чарівники. Все що сатана може, це красти одкровення та ідеї Бога.
Я помітив серйозну проблему в християнстві, коли Бог, через своїх пророків, вивільняє слово в майбутнє покоління, якщо церква не хапається за це слово і не починає рухатися в цьому, то дуже скоро, ці ж одкровення ми побачимо, створеним духом цього світу.
Поспостерігайте за цим поколінням, вони заповнюють себе не гріхом, а саме тим, що їм не вистачає, і якщо вони цього не знаходять в церкві, то диявол це із задоволенням надає їм на тарілочці, з усіма вродженими з цього наслідками.
Чому в наш час винаходяться гри, які позбавляють людину реальності і вводять їх в іншу реальність, позбавляючи їх справжнього життя? Музика, яка вводить тебе в наркотичний транс. Фільми, які практично повністю відійшли від реалій простого життя, практично більшість фільмів, перейшли на духовний надприродний формат, і якщо у фільмах немає чогось надприродного, то на них ніхто навіть ходити не хоче.
І у всьому цьому релігійна, безсила і безпорадна церква, яка не може сама собі допомогти, винить це покоління і кричить, ви йдете в пекло! Церква наших днів абсолютно не розуміє всієї серйозності назрілої ситуації і не розуміючи того, що церква вже має бути абсолютно на іншому рівні, щоб заповнити голод і спрагу цього покоління, інакше вона взагалі втратить все.
Чому традиційна церква відрікається від пророків останнього часу та їх одкровень про майбутнє? Тому що вона в страху, перед чимось новим і великим, в страху перед надприродним, вона не хоче втрачати свій комфорт і затишок і тому дух цього світу оперує в одкровеннях, в яких повинна оперувати церква Христа.
Не це покоління має змінитися, щоб церква їх впустила, зрозуміла і прийняла, а церква повинна повністю перетворитися і трансформуватися, і явити свого Бога Живим і Реальним, щоб це покоління, могло повернутися до Живого Бога.
Ще не піднімалося покоління, після першоапостольської церкви, яке буде рухатися миттєво в тому, що говорить Дух Бога. Повинні піднятися особистості, яких буде боятися, не тільки духовна, але навіть земна влада?
Церква останнього часу повинна навчитися чути і бачити Дух Бога і те, що Він каже до них. Коли прийшов Христос на цю землю, це було щось настільки нове, що ніхто не мав реальної відповіді, що відбувалося, його маси любили, деякі заздрили, а деякі хотіли знищити, саме такі особистості повинні піднятися в останнім часом.
Мене слухають багато лідерів та пасторів, так от дорогі, киньте все, поставте свої громади на коліна і кричіть, моліться і постіть до свого Бога, щоб бачити і чути, що Бог приготував для покоління останнього часу.
(Дії 13:22) А коли відсторонив його, то поставив над ними царем Давида, про яке Він свідчив: "Давид, син Єссея, припав Мені по серцю, і він виконає все, що Я велю йому". (WBTC)

Богу не потрібні твої плани, ідеї та мрії, йому потрібні твої очі, вуха і серце здатне виконати всі наміри Бога.
 

Джерело: http://Тверде ЗАСНУВАННЯ З Любов'ю Ісуса Христа дітям Божим! Понеділок, 28 листопада 2011 Андрій Шаповалов.
Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (28.11.2011) | Автор: Анатолій Войтко E
Переглядів: 5972 | Теги: Слово Духа святого, жива матерія, роль особистості, бездуховність, релігійна церква, Покоління | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0