ВІСНИК МАЛОЗАХИЩЕНИХ

П`ятниця, 19.04.2024, 10:55

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

МУЖЕЛОМСТВО - НА ЩО СЕБЕ РОЗПАЛИШ — ВІД ТОГО Й СТРАЖДАЄШ

Матвія 15 : 13 А Він відповів і сказав: Усяка рослина, яку насадив не Отець Мій Небесний, буде вирвана з коренем.

Римлян 1 : 26 Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне. 27 Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові. 28 А що вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, видав їх Бог на розум перевернений, щоб чинили непристойне.  6 : 12 Тож нехай не панує гріх у смертельному вашому тілі, щоб вам слухатись його пожадливостей, 13 і не віддавайте членів своїх гріхові за знаряддя неправедности, але віддавайте себе Богові, як ожилих із мертвих, а члени ваші Богові за знаряддя праведности 8 : 13 бо коли живете за тілом, то маєте вмерти, а коли духом умертвляєте тілесні вчинки, то будете жити.

1Коринтян 7 : 9 Коли ж не втримаються, нехай одружуються, бо краще женитися, ніж розпалятися.

Филип’ян 3 : 18 Багато бо хто, що про них я вам часто казав, а тепер говорю навіть плачучи, поводяться, як вороги хреста Христового. 19 їхній кінець то загибіль, шлунок їхній бог, а слава в їхньому соромі... Вони думають тільки про земне! 

Колосян 3 : 5 Отож, умертвіть ваші земні члени: розпусту, нечисть, пристрасть, лиху пожадливість та зажерливість, що вона ідолослуження  

1Солунян 4 : 3 Бо це воля Божа, освячення ваше: щоб ви береглись від розпусти, 4 щоб кожен із вас умів тримати начиння своє в святості й честі, 5 а не в пристрасній похоті, як і погани, що Бога не знають.

1Тимофія 1 :  9 знаємо й те, що закон не даний для праведника, але для беззаконних і непокірливих, безбожних і грішників, несправедливих і нечистих, для тих, що ображають батька й матір, для душогубців, 10 розпусників, мужоложців, розбійників, ошуканців, кривоприсяжників і для всього іншого, що противиться здоровому навчанню, 11 за доброю вісткою слави блаженного Бога, яка мені була довірена. 5 : 11 Але вдів молодих не приймай, бо вони, розпалившися, хочуть, наперекір Христові, заміж виходити,

2Тимофія 2 :  22 Стережися молодечих пожадливостей, тримайся правди, віри, любови, миру з тими, хто Господа кличе від чистого серця.

Євреїв 10 : 28 Хто відкидає Закона Мойсея, такий немилосердно вмирає при двох чи трьох свідках. 

Єремії 17 : 5 Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступає! 

Псалми 146(147) : 10  Не в силі коня уподоба Його, і не в членах людини Його закохання

Повторення Закону 23 : 3 Неправоложний не ввійде на збори Господні, також десяте покоління його не ввійде на збори Господні. 19  не принесеш дару роспусниці й ціни пса

Левит 18 : 22 А з чоловіком не будеш лежати як з жінкою, гидота воно! 23 І з жодною худобиною не зляжешся, щоб не стати нею нечистим. І жінка не стане перед худобиною на злягання, це паскудство! 20 : 13 А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, гидоту вчинили обоє вони, будуть конче забиті, кров їхня на них!

Буття 6 :  5 І бачив Господь, що велике розбещення людини на землі, і ввесь нахил думки серця її тільки зло повсякденно.

 

 

Дослідив з Біблії, слуга Божий, Анатолій Войтко –

Автор Проекту «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ БОЖОЇ»

http://zbzs-wm.ucoz.ua/news/2011-10-25-80

 

Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Voytko (01.12.2011) | Автор: Анатолій Войтко E
Переглядів: 1560 | Коментарі: 2 | Теги: мужеломство, розпусту, збочення, Біблія про розбещення | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Категорії розділу

Листи-запрошення до співпраці [3]
В категорії представленні листи і звернення борців до різних установ, політичних партій та громадських організацій, посадових осіб, з пропозиціями співпраці, а також вищевказаних осіб до ГО ЗБЗС.
Політика держави не народна [4]
Яка громадськість змінить життя на краще [10]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції [18]
Духовне збудування особи і суспільства [77]
Громадський контроль влади, експертиза дій влади [3]

Пошук

Наше опитування

Чи можливо знищити корупцію в Україні демократичними методами?
Всего ответов: 277

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гоcті: 1
Користувачів: 0